x

Orosz-ukrán háború - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Pokolian nagy a baj!1 perce bejelentette AZ OPERATÍV TÖRZS az ÉV EGYIK LEGROSSZABB HÍRÉT! Ez bizony Téged is érint! >>
Mindenegyben Blog - 2021. május 28. (péntek), 13:44

Pokolian nagy a baj!1 perce bejelentette AZ OPERATÍV TÖRZS az ÉV EGYIK LEGROSSZABB HÍRÉT! Ez bizony Téged is érint! >> (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 máj 28

Héten másodszor is tartott tájékoztatót az Operatív Törzs, pénteken rossz hírekkel érkeztek. 

Két indiai variánssal fertőzött személyt is azonosítottak Magyarországon. Az egyikük már meggyógyult, míg a másik személy még kórházban van.  

Hirdetés
[ ]

Az indiai mutáns Magyarországon is jelen van, a járványügyi szakértők szerint nem lehet kizárni, hogy lesz még újabb járványhullám. 

- mondta el Müller Cecília országos tisztifőorvos az Operatív Törzs Pénteki tájékoztatóján, majd hozzátette, hogy a két személy nem járt külföldön.

Müller Cecília megerősítette, hogy az indiai mutáns ellen is véd az összes védőoltás. 

Jó hír azonban, hogy túlnyomó többségében alacsony koncentráció mérhető a szennyvizeinkben a vírus örökítőanyagára vonatkozóan, a 3. hullám tehát most már biztosan lecsengőben van.

Angliában már a nyitást is veszélybe sodorhatja az indiai kettős mutáns vírus megállíthatatlannak tűnő terjedése. A WHO szerint a vizsgált gyógyszerek és vakcinák hatékonysága csökken az indiai variánssal szemben. A kettős mutáns vírus már Magyarország határait is elérte.

Rohamosan terjed az indiai kettős mutáns vírus, amely már 49 országban van jelen a WHO legfrissebb járványügyi beszámolója szerint (44 ország mintát is küldött a szervezetnek, öt másik csak jelentést). A fertőzés lassan körbeveszi Magyarországot is: Ausztriában, Romániában, Csehországban és Szlovéniában is megjelent már a veszélyes variáns, és bizonyára csak idő kérdése, míg itthon is kimutatják.

(A legfrissebb hírek itt)

Indiában naponta több mint 4 ezren halnak meg a vírusban, ész számuk egyre nő. / EPA/HARISH TYAGI

Előzetes kutatási eredmények ráadásul azt sejtetik, hogy a Magyarországon is használt Bamlanivimab gyógyszer kevésbé hatásos az indiai variáns ellen. Ezt az orvosságot az igazolt megbetegedés után 7-10 nappal lehet beadni infúzió formájában azoknak a betegeknek, akiknél nagy a kockázta a betegség súlyos lefolyásának, de még nem kerültek kórházba. A WHO szerint más, antitest alapú készítmények hatásossága is némileg csökkenhet, ha az indiai variáns ellen kell felvenni a harcot.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Kapcsolódó cikkünk
BAJ VAN ! Most jött a hír!Gyerekek ezt már ne !Pokolian nagy a baj!1 perce bejelentette Müller Cecília az ÉV EGYIK LEGROSSZABB HÍRÉT! Ez bizony Téged is érint!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon (0)
Hirdetés
Hirdetés