MindenegybenBlog

Rajong az internet Erzsébet unokájáért.. aki pont úgy néz ki mint a gyászoló Vilmos, Diana halálakor

A királyi család rajongói nem tudnak megbirkózni azzal, hogy a királynő legkisebb unokája, James, Severn vikomt mennyire hasonlít egy fiatal Vilmos hercegre.

Őfelsége II. Erzsébet királynő mai (szeptember 19-én, hétfőn) temetése előtt az egykori uralkodó nyolc unokája néma virrasztáson vett részt koporsója körül a westminsteri apátságban. Vilmos új örökös herceg vezetésével a csoportban Harry herceg, Sussex hercege, valamint Beatrice és Eugenie hercegnők, valamint a királynő ritkán látható legfiatalabb unokája, a 14 éves James Alexander Philip Theo Mountbatten-Windsor szerepelt.

A 2007. december 17-én született tizenéves Severn vikomt Edward herceg, Wessex grófja és Sophie, Wessex grófnőjének második gyermeke. Azonban sok Twitter-felhasználó, aki szeptember 17-én figyelte a megható pillanatot, nem tudta nem észrevenni, hogy családja hasonlít egy másik, hasonló korú királyi családhoz: Vilmos herceg unokatestvéréhez.

A királynő legfiatalabb unokája, James, Severn vikomt csatlakozott unokatestvéreihez a koporsója körüli virrasztáson szeptember 17-én – a Twitter-felhasználók pedig Vilmos herceget hasonlították össze 

Az egyik vírusos tweet a fiatal vikomt képét kollázsozza össze a nagymamájának virrasztásán Vilmos herceg régi fényképével. Utóbbi láthatóan Vilmos néhai édesanyjának, Dianának, az egykori walesi hercegnőnek a temetésén készült 1997 szeptemberében, és az akkor 15 éves fiatal királyfi szomorú, de sztoikus arckifejezéssel néz lefelé, miközben fekete öltönyben, nyakkendőben és fehér ingben. .

Az újabb felvételen William tinédzser unokatestvére hasonlóan aggodalmaskodó módon lógatja a fejét, és sötét színű nyakkendőt és öltönykabátot visel – bár az övét a királynő a gyémánt- és platinajubileumért ajándékozott kitüntetései díszítik. A királyi család fiatalabb tagja hajvágása és oldalprofilja is hasonló korú unokatestvérére emlékeztet.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Prince William & Princess Catherine 🫅🏼👸🏼 (@the.wales.royals) által megosztott bejegyzés

@KaylaAdams___ Twitter-felhasználó bejegyzése így szólt: "James, Severn vikomt feltűnően úgy néz ki, mint egy fiatal Vilmos herceg ma", majd egy szomorú tekintetű, könyörgő arcú emoji és egy piros szív emoji. Annak ellenére, hogy csak szeptember 17-én tették közzé, a bejegyzés már közel 8000 kedvelést kapott, valamint több mint 400 Retweet és Idézet Tweet.

Az eredeti bejegyzést retweetelők közül néhányan hozzáfűzték saját gondolataikat a két királyi család hasonlóságáról, például @BellissimaRoyal azt írta: "James, Severn vikomt az ifjú Vilmos hercegre is emlékeztetett. A hasonlóság olyan erős volt, hogy elkönnyeztem, ", majd egy összetört szív hangulatjel.

[LAPOZAS]
Vilmos herceg 15 éves volt néhai édesanyja, Diana hercegnő temetésén, hasonló korú, mint a 14 éves James, míg Harry herceg 12 éves volt 

A felhasználó piros szívvel folytatta: „Mint Vilmos herceg, ő is olyan jól kezelte a dolgot”. Majd hozzátették: "A nagyi büszke lenne."

Mások azt írták: "Igen!! Amikor először megláttam, azt hittem, hogy ez egy fiatal Vilmos herceg visszaemlékezése", "Tény" és "Én is pontosan ugyanazt gondoltam... jól sikerült fiatalember!!!". A negyedik azt mondta Idézet Retweetjükben: "Mindketten olyan fiatalok!!!" síró emojival.

2022-09-20 09:06:39 - Mindenegyben Blog