MindenegybenBlog

RENDKÍVÜLI BEJELENTÉS - ITT A RENDELET Hoppá! Kiderült, hova nem kell védettségi igazolvány MOSTANTÓL >>> A cikk a hozzászólásoknál olvasható!

RENDKÍVÜLI BEJELENTÉS - ITT A RENDELET Hoppá! Kiderült, hova nem kell védettségi igazolvány MOSTANTÓL >>>

Az 5 millió beoltott elérésnek köszönhetően életbe lépnek a védelmi intézkedések lépcsőzetes feloldásának ötödik fokozata. A legtöbb beltéri helyre csak védettségi igazolvánnyal lehet belépni. De az itthon működő szabadulószobák, azaz a Neverand a PánIQ Szoba, a LockedRoom és a Mystiqueroom a kormányrendelet értelmében nem köti ehhez a látogatásokat. Ez azzal is magyarázható, hogy az oda érkező kisebb csoportok rajtuk kívülálló személlyel nem találkoznak.

Védettségi igazolvány nélkül lehet menni szabadulószobákba © Facebook

A SZABADULÓSZOBA EGY OLYAN HELY, AHOL KIZÁRÓLAG A MEGVÁLASZTOTT EMBEREKKEL EGYÜTT, A 4 FAL KÖZÖTT LEHET JÁTSZANI

– mondta Josep Zara, a Neverland ötletgazdája és alapítója.

– Értelmetlen lenne védettségi igazolványt kérni, mivel nem nagyon kell más emberekkel találkozni a játékvezetőn kívül. A felületeket fertőtlenítjük, a személyzet pedig maszkban van, ezért nagyon alacsony az esélye a vírus terjedésének. Mindenhol kézfertőtlenítőt is biztosítunk a játékosoknak, így épp annyira biztonságos tud lenni, mint otthon egy szűk körű családi összejövetel, vagy mint egy baráti találkozó!

2021-05-25 19:27:51 - Mindenegyben Blog