MindenegybenBlog

Rendkívüli döntést hoztak az ünnepi rendezvényről ,az időjárás miatt!

A várhatóan kedvezőtlen időjárási körülmények miatt a Magyar Honvédség szakértőinek döntése értelmében elmarad a szombat délelőtt 9 órára tervezett légi parádé - közölte az augusztus 20-ai nemzeti ünnep biztonságos lebonyolításáért felelős operatív törzs vezetője pénteken az MTI-vel.

Pár napja jelentették be, hogy légtérberepülést tart a Magyar Honvédség augusztus 15-én a kora délutáni órákban Budapesten, az augusztus 20-i légibemutató előkészítéseként, azonban most úgy tűnik változott a program.

Ennek előkészítéseként augusztus 15-én, hétfőn, 13.30 és 15.00 óra között katonai helikopterek és repülőgépek tartottak légtérberepülést Budapesten az augusztus 20-i légiparádé helyszínén.

Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár közleménye szerint a pénteki délutáni-esti programokkal kapcsolatban szükséges bármilyen lépésről a 16 órakor rendelkezésre álló meteorológiai adatok fényében születik döntés.

A szombaton 21 órakor kezdődő tűzijátékról az operatív törzs a szombat 12 órai ülését követően fog döntést hozni - tette hozzá.

2022-08-19 16:57:26 - Mindenegyben Blog