MindenegybenBlog

Rossz hírek! Majkának a szíve miatt kellett kórházba mennie !Így küzd most a koronavírussal

A szíve miatt kellett kórházba mennie Majkának! Így küzd most a koronavírussal

Régóta nyílt titok rajongói előtt, hogy szívproblémákkal küzd Majka. A vele született szívritmuszavar miatt eddig kétszer kellett átesnie katéteres operáción. Legutóbb 2012-ben, de nemrég kiderült most ismét vannak tünetei, ezért bement a kórházba.

„Visszajött a szívritmuszavarom ami egy plusz dobbanást eredményez. Abláció a műtét neve, ezt végezték el eddig kétszer rajtam. Katéter segítségével kiégetik, vagy lefagyasztják azt a részt, ami a probléma forrása. Nyolc évig nem volt semmi baj, de most újra vannak tüneteim.”

Ott, a vizsgálat feltételeként előírt negatív koronavírus teszt eredményre várva derült ki, hogy bizony koronavírusos, amit valószínűleg a múlt hétfői sportolás közben kapott el. Azóta elkülönítette magát házuk felső részén, és naponta dokumentálja hogylétét - saját bevallása szerint ramatyul van.

Hajni és a gyerekek még várják a teszt eredményét, de jól vannak, ugyanakkor rettentően aggódnak a családfőért.

A koronavírus miatt gyenge vagyok, szédülök, de bízom benne, hogy nem lesz rosszabb” – mondta a műsorvezető, aki otthon a családjától teljesen elszeparálva igyekszik felépülni a vírusos betegségből.

2020-11-09 12:48:17 - Mindenegyben Blog