MindenegybenBlog

Schobert Norbi (Magyarország talán egyik legjobb pasija) megmutatta az izmos testét! Ezt nem a szél hordta össze…

Schobert Norbi (Magyarország talán egyik legjobb pasija) megmutatta az izmos testét! Ezt nem a szél hordta össze…

Itt a szombat, futás, kézisúlyzós gyakorlatok és kell még 1,5 kiló önsajnálatot pucolni derékról. Nehogy már nyerjen ez a francos 45 év…

Te mit edzettél ma?

Felesége is megmutatta a testét íme:

A fitneszladytől már megszokhatták a követői, hogy gyakran oszt meg motiváló üzeneteket, edzésterveket, étkezéssel kapcsolatos posztokat a közösségi oldalán. Ez most is így történt: elmondta, mi a titok ahhoz, hogy valakinek csinos alakja legyen.

Réka a szövegéhez egy nem akármilyen képet csatolt, ugyanis a tengerparti homokban elterülve pózolt falatnyi bikinijében. A napsugarak még nagyobb fókuszt helyeztek kerek idomaira, így jól látható, hogy a háromgyermekes édesanya tiszta izom. Kockás hasa olyan feszes, hogy bármerre jár, az emberek nem tudják róla levenni a szemüket. Egy biztos, a rengeteg munkának meglett a gyümölcse, hiszen elképesztően jól néz ki!

„Bárki is álljon az utadba, egyetlen emberről SOHA ne mondj le: Önmagadról! Mert soha nem az eredményt fogják irigyelni, hanem az elhatározásod! Én is megkaptam és megkapom a mai napig azt a kritikát, ami hozzám nem tesz, viszont a lendületemből rengeteget elvenne, ha foglalkoznék vele!” – írta a szexi fotója mellé, majd hozzátette:

„Mi a titok?! Nem érdekel… és Téged se érdekeljen semmi más, csak a CÉLOD! Mert egy életed van és Te töltöd meg tartalommal! Egyet soha ne feledj! Ha végig viszed, az élet Téged fog igazolni!” – zárul a bejegyzés.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Réka Schobert (@rekarubint) által megosztott bejegyzés

2022-11-01 09:16:23 - Mindenegyben Blog