MindenegybenBlog

Singh Viki megmutatta a fenekét és üzent a kommenthuszároknak - „Ezt azoknak, akik szerint photosoppolom a narancsbőrömet!”

Az énekesnő egy igazán bevállalós fotózáson vett részt, ahol dögös fehér ruhában mutatta meg csábos idomait és közösségi oldalán üzent a fanyalkodóknak.

Ezt azoknak akik szerint photosoppolom a narancsbőreimet 😂☝🏽

Nyilván szoktam szerkeszteni a képeimet ahogy MINDENKI!! Mint ahogy nem vagyok tökéletes én sem ,ahogyan SENKI SEM AZ!!!!

Effekteket teszek rá, hogy szép egységesek / tónusosak legyenek...

nyilván az a célom, hogy esztétikus, szép képeket posztoljak, hiszen számomra a fotózás/ szerkesztés/ vlogolás/ vágás hobbi és kikapcsolódás! Kellett találnom egy olyan hobbit ami nem a zenéhez köthető, hiszen abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy a munkám a hobbim is! Hihetetlenül hálás vagyok a sorsnak azért, mert énekelhetek és taníthatom is a mesterséget, emellett mostmár a producerkedésbe is bele kóstolhatok a @sonic.school jóvoltábol!!! De kellett egy hobbi, mert minden a zeneről szól az életemben!... és mi más lenne önkifejezőbb egy színpadi embernek mint a képek és a videó készítés!

Az már csak külön öröm, hogy ezen az úton is egyre többen követtek és rengeteg szeretetet kapok tőletek nap mint nap!! Ettől függetlenül ne izguljatok , első sorban én MINDIG énekesnő maradok!!! Ezzel születtem, nincs életem zene nélkül!!! Rengeteg szuper dolog van készülőben, és alíg várom, hogy beszámolhassak róla nektek!!!

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#pózolás Ezt azoknak akik szerint photosoppolom a narancsbőreimet 😂☝🏽 Nyilván szoktam szerkeszteni a képeimet ahogy MINDENKI!! Mint ahogy nem vagyok tökéletes én sem ,ahogyan SENKI SEM AZ!!!! Effekteket teszek rá, hogy szép egységesek / tónusosak legyenek... nyilván az a célom, hogy esztétikus, szép képeket posztoljak, hiszen számomra a fotózás/ szerkesztés/ vlogolás/ vágás hobbi és kikapcsolódás! Kellett találnom egy olyan hobbit ami nem a zenéhez köthető, hiszen abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy a munkám a hobbim is! Hihetetlenül hálás vagyok a sorsnak azért, mert énekelhetek és taníthatom is a mesterséget, emellett mostmár a producerkedésbe is bele kóstolhatok a @sonic.school jóvoltábol!!! De kellett egy hobbi, mert minden a zeneről szól az életemben!... és mi más lenne önkifejezőbb egy színpadi embernek mint a képek és a videó készítés! Az már csak külön öröm, hogy ezen az úton is egyre többen követtek és rengeteg szeretetet kapok tőletek nap mint nap!! Ettől függetlenül ne izguljatok , első sorban én MINDIG énekesnő maradok!!! Ezzel születtem, nincs életem zene nélkül!!! Rengeteg szuper dolog van készülőben, és alíg várom, hogy beszámolhassak róla nektek!!! 🥰❤️ makeup by @biankastyle Legújabb #pivaker #backstage #vlog link a bióban!!! #széphétvégét ❤️🌸

S i n g h V i k i (@singhvikiofficial) által megosztott bejegyzés, Márc 23., 2019, időpont: 1:45 (PDT időzóna szerint)

2019-03-26 10:30:55 - Mindenegyben Blog