x

Koronavírus - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Sírva köszönte meg a segítséget: kétmilliót gyűjtöttek annak a miskolci családnak, amelyben apa és fia is rákkal küzd – videó
Mindenegyben Blog - 2019. július 05. (péntek), 20:12

Sírva köszönte meg a segítséget: kétmilliót gyűjtöttek annak a miskolci családnak, amelyben apa és fia is rákkal küzd – videó

Hirdetés
Hirdetés
2019 júl 05

Apa és fia is rákkal küzd egy miskolci családban. A család három részre szakadt, az édesapát egy budapesti kórházban ápolják, az anya a beteg kisfia mellett van, a két kisebb gyerek pedig a mezőcsáti nagymamánál. A szomorú helyzet miatt jelenleg egyik felnőtt sem tud dolgozni, viszont 300 nagylelkű ember kétmillió forintot gyűjtött a családnak.

Hirdetés
[ ]

Év elején derült ki a tízéves Tomiról, hogy rákos. Ekkor egy videóban köszönte meg barátainak az ajándékokat, és ígérte: gyorsan meggyógyul. Nem sokkal később azonban kiderült, hogy az édesapa korábbi rákos megbetegedése is kiújult.

A tragikus sorsú családot egy miskolci alapítvány vette a szárnyai alá, akik az RTL Híradón keresztül kérték az emberek segítségét. Most, egy hónap elteltével közölték a csatornával: kétmillió forint gyűlt össze a családnak, amit ételre és rezsiköltségre fordítanak, mivel a kialakult helyzetben senki nem tud dolgozni. Volt, aki pár ezret küldött, míg más százezerrel segítette a családot.

– Számunkra még mindig felfoghatatlan, és szeretnénk mindenkinek megköszönni ezt a rengeteg segítséget. Soha nem gondoltuk volna, hogy ennyi segítőkész ember van, és hogy ennyi embernek fontos lehet a mi családunk sorsa – köszönte meg az édesanya a segítséget.

Amikor az alapítványról beszélt, elcsuklott a hangja. Mint mondta, ők az elejétől fogva támogatták őket; nemrégiben például nekik köszönhetően mehettek el Egerbe kirándulni, így, ha csak egy rövid időre is, ismét együtt volt a család.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon (212)
Hirdetés
Hirdetés