MindenegybenBlog

SÜRGŐS KÖZLEMÉNY! SÜRGŐS!! A HOLNAPI NAPON 250 HELYEN!!! reggel 7-től 17 óráig áramszünet várható az alábbi településeken! – ITT AZ ORSZÁGOS LISTA A TELEPÜLÉSEKRŐL >>>>>

SÜRGŐS KÖZLEMÉNY! SÜRGŐS!! A HOLNAPI NAPON 250 HELYEN!!! reggel 7-től 17 óráig áramszünet várható az alábbi településeken! – ITT AZ ORSZÁGOS LISTA A TELEPÜLÉSEKRŐL >>>>>

ÁRAM nélkül maradhat Ön is november 08-án,09-én,10-én,11-én,12-én ! Az alábbi teleüléseken korszerűsítést VÉGEZ az áramszolgáltató – itt készüljön áramszünetre :A munkák következtében analóg és digitális telefonszolgáltatásunk, internet és IPTV szolgáltatásunk szünetelése várható a Magyar Telekom Nyrt.-n kívül álló ok miatt.Amennyiben a jelzett időszakokon túl is szolgáltatásunkban üzemszünetet tapasztalsz, és rendelkezel digitális elosztóval, akkor kérjük indítsd újra a készüléket, amelynek segítségével az esetleges hibák megszűnnek. Abban az esetben, ha az észlelt hiba ezután is fennáll, kérjük hívd ügyfélszolgálatunkat a Magyar Telekom hálózatából díjmentesen hívható 1414-es telefonszámon!Az esetleges kényelmetlenségért Ügyfeleink elnézését, egyben megértését kérjük.

Eközben a szomszédban:

Az osztrák hadsereg egyhetes áramkimaradásra készíti fel a lakosságot!

Sci-fibe illő lépésre szánták el magukat a szomszéd országban. 

Az Európában kialakult súlyos energiaválság miatt az osztrák hadsereg részletesen kidolgozott instrukciókat terjeszt a lakosság körében. Ezeket akkor célszerű követni, ha hosszabb időre áramkimaradás lépne fel. A fegyveres erők honlapján közzétett tájékoztatás az interneten kering, egymásnak küldik az Ausztriában élők és dolgozók – tudta meg az Index.

Fotó: 123RF.com

A tájékoztatóban egyebek mellett részletesen leírják, miből mennyit érdemes elraktározni ilyen esetekben.

A legfontosabb: maradj nyugodt. Cselekedj körültekintően és megfontoltan!

Tömeges és hosszan tartó áramszünettől tartanak Ausztriában.

− kezdődik a tájékoztató, melyben felhívják a figyelmet, hogy az áramszünet akár egy hétig is tarthat. Ilyenkor több, mindennapossá vált eszköz és infrastruktúra leáll – figyelmeztetnek. Ide tartoznak többek között a benzinkutak, a közlekedési lámpák, a vasúti forgalom, a liftek és felvonók, valamint több tömegközlekedési eszköz is. Emellett nem lesz elérhető a vezetékes telefon, a mobiltelefonok töltését nehezen lehet megoldani, megszűnik az internetelérhetőség, és leállnak az ATM-ek is.

Forrás: Index.hu

2021-11-08 13:28:09 - Mindenegyben Blog