Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Szikora Robi nem kisnyugdíjas, kitálalt és őszintén beszélt arról, milyen színvonalon él! Döbbenetes, amit a pénzéről mondott. Sok pályatársa ellenére Ő nem panaszkodik..! - Oszd meg, ha szerinted is így kellene mindig művészünknek!
Mindenegyben Blog - 2020. augusztus 01. (szombat), 11:19

Szikora Robi nem kisnyugdíjas, kitálalt és őszintén beszélt arról, milyen színvonalon él! Döbbenetes, amit a pénzéről mondott. Sok pályatársa ellenére Ő nem panaszkodik..! - Oszd meg, ha szerinted is így kellene mindig művészünknek! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2020 aug 01

Döbbenetes, amit a pénzről mondott.

Szikora Robi 50 évvel ezelőtt állt először színpadra, illetve 35 évvel ezelőtt született meg az R-GO és vele együtt a csikidam stílus, életérzés. Az énekes hatalmas bulival ünnepli a jubileumát. Az énekes már nyugdíjas, 65 éves lesz a koncert előtt két nappal, de nem panaszkodik, mint sok pályatársa.

Hirdetés
[ ]

– A drukk azért bennem van a nagykoncert előtt. Azt szoktam mondani, ha ez nem lenne meg, akkor gyorsan abba is kell hagyni ezt a szakmát. Nyugdíjba mentem, a pénzemet már megszereztem, akkor már nem kellene ezt tovább csinálni, ha már nekem sem lenne élvezetes. Nekem a zenélés nem foglalkozás. Isten meghívott erre. Azt mondta: Fiam, szórakoztató kisiparos legyél! Máig az érzem a színpadon, hogy a vércukorszintem megemelkedik, és ilyenkor repülök egy kicsit.

– Pályatársai gyakran panaszkodnak, hogy kis nyugdíjukból nem tudnak megélni. Öntől sosem hallottunk ilyesmit.

– Azért ezzel a szakmával nagyon jól lehet pénzt keresni, de ahhoz nagyon jónak kell lenni, a közepes szintű zenész már nem keres olyan jól. Én nem tagadom, jól élek, és mindig jól bántam a pénzemmel. A ferences rendben azt mondják, a pénz az ördög ganaja. Nagyon meg tudja az embert kísérteni, de tudni kell használni.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés