MindenegybenBlog

SZÖRNYŰ TRAGÉDIÁVAL INDUL A REGGEL! ÖNGYILKOS LETT A SZTÁRFELESÉG

Senki sem gondolta, hogy baj van.

Holtan találták kedd este Berlinben Kasia Lenhardt modellt. Egy barát információi szerint a fiatal nő az nap ölte meg magát, amikor a kisfia hatodik születésnapját ünnepelték - adta hírül a Blikk.

A lengyel származású modell egy héttel szakított sztárfocista kedvesével, Jerome Boateng-el, aki a Bayern München hátvédje. Kasia azután akadt ki, hogy Boateng állítólag megvádolta azzal, hogy belekényszerítette őt a kapcsolatukba, ami miatt a focista a családjával is összeveszett, valamint alkoholproblémái lettek.

Kasia egyedül tartózkodott a berlini lakásában, amikor úgy döntött, hogy saját kezűleg vet véget az életének. A modell a kisfiát 19 éves korában szülte, a gyermek édesapjának kiléte nem nyilvános. Boatengnek három gyermeke van két előző kapcsolatából.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

KASIA (@kasia_lenhardt) által megosztott bejegyzés

A helyi médiának a nő egy barátja elmondta, hogy a család azután hívta a rendőrséget, hogy nem halottak Kasia felől. Boateng egy héttel ezelőtt egy interjúban állítólag elég csúnyán szidta az exét, ami felzaklatta a nőt. A pár 15 hónapig volt együtt - írja az újság.

A Bayern München focistája külföldön tartózkodott a tragédiakor, de miután meghallotta a tragikus hírt azonnal kérte a csapatát, hogy hazautazhasson.

2021-02-23 09:44:21 - Mindenegyben Blog