x

Koronavírus - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Sztrókot kapott Schobert Norbi!
Mindenegyben Blog - 2021. augusztus 28. (szombat), 19:54

Sztrókot kapott Schobert Norbi!

Hirdetés
Hirdetés
2021 aug 28

Az egész ország egyként aggódik Schobert Norbiért, mióta néhány napja kórházba került. A betegségéről eddig semmit nem lehetett tudni, most a fitneszguru édesanyja nyilatkozott a Blikknek.

"Túl van az életveszélyen, egy enyhe lefolyású sztrókja volt, nem kellett műteni" – újságolta az aggódó Judit asszony. Tegnap azonnal a kórházba sietett, hogy fia mellett lehessen és fogja a kezét.

Hirdetés
[ ]

"Csütörtökön találkoztunk, bent voltunk nála, nagyon örült nekem is és Rékának is. A gyerekekkel telefonon beszélt, nekik azt ígérte, hogy hamarosan találkoznak. Gyorsan fel fog épülni, mert óriási akaratereje van, ha minden jól megy, a jövő héten hazaengedik. Most már mindenki megnyugodott, én is, mert jól van a gyermekem. Egykettőre kiteszik onnan a szűrét, ne heverésszen bent, várja otthon a családja" – tette hozzá Norbi édesanyja. Óriási nehézségeken van túl a család, az utóbbi napjaik csak aggodalommal teltek.

Réka egy hosszú posztban köszönte meg az egészségügyi dolgozóknak, hogy gyorsan és hatékonyan végezték a munkájukat.

"Tisztelettel és mérhetetlen hálával tartozom a mentőszolgálat, az orvosok, a kórházi dolgozók és nem utolsó sorban a szomszédaink azonnali segítségnyújtásáért és profizmusáért!" – írta közösségi oldalán tegnap Réka. – "Norbi állapota stabil. A legjobb kezekben van. (...) Ha minden abban az ütemben halad ahogy eddig, akkor a jövő hét elején elhagyhatja a kórházat! A Jóisten kegyelme, szeretete és az Őrangyala ismét Vele/Velünk volt."

Hirdetés
Megosztás a Facebookon (0)
Hirdetés
Hirdetés