x

Koronavírus - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
SZÜLEI SEM TUDTAK TŐLE ELKÖSZÖNNI. TRAGIKUSAN FIATALON HUNYT EL A 30 ÉVES TAMÁS
Mindenegyben Blog - 2019. augusztus 13. (kedd), 21:52

SZÜLEI SEM TUDTAK TŐLE ELKÖSZÖNNI. TRAGIKUSAN FIATALON HUNYT EL A 30 ÉVES TAMÁS

Hirdetés
Hirdetés
2019 aug 13

Mint ahogyan arról a Blikk is beszámolt, mérkőzés közben lett rosszul, majd néhány órával később elhunyt a tiszavasvári megye kettes focicsapat kapitánya, Lajos Tamás.

Tamás mindössze 30 éves volt. Édesapja végig a lelátón ült, így azt is látta, amikor fia a második félidőben cserét kért. A mérkőzés után a játékos rosszul lett: hányt, szorított a mellkasa. Egy barátja azonnal az ügyeletre vitte, ám a férfin a kiérkező mentősök sem tudtak segíteni. Az RTL híradójában megszólalt Tamás édesapja, édesanyja és a Tiszavasvári SE elnöke is.

\n","url":"https://www.facebook.com/tselabdarugas/photos/a.421173068488427/434880013784399/?type=3&theater"},"alignment":"center"}" data-run-module-isrun="1" style="box-sizing: border-box; display: block;">

– Lesétált, végig kísértem a szememmel,a míg odaért a kispadhoz, semmi különöset nem láttam, csak hogy sántít. Leült a kispadra, láttam, hogy és nézte a meccset – mondta a megtört férfi.

A meccs után a csapattársakkal beszélgetett majd újra rosszul lett. Hányt és szorított a mellkasa, így az egyik barátja az ügyeletre sietett vele. Amikor a szülei odaértek, a fiukat éppen újraélesztették.

– Még mindig bíztunk. Mit áldozzunk fel? – tette fel a kérdést a gyászoló apa.

A kiérkező mentősök már nem tudtak rajta segíteni /Fotó: Facebook

Már nem tudtak tőle elköszönni. Közben megérkeztek a mentők, de nem segíthettek: valószínűleg egy szívroham végzett vele. A 30 éves sportoló rendkívül sokoldalú volt: a foci mellett színészkedett, rendszerinformatikus és vegyésztechnikus is volt. Segítőkész, barátságos, kedves embernek jellemezték.

Hirdetés

– Annyira nagy fájdalom. Csodálatos volt. Ő egy csoda volt, az én csodálatos gyermekem, akit mindenki szeretett – mondta az RTL híradójának a könnyeivel küzdő édesanya.

A gyászoló asszony a fia pólóját szorongatta a pálya szélén, ezt állítva, a tragédia az egész család életét megváltoztatja:

– Valahogy túl kell élnünk, nem tudom, hogy hogyan... Nem tudok mondani semmit, mert az én szívem is kiszakad a helyéről. Csak végig kell csinálni, hogy eltemessem, de már nem leszünk olyan emberek mint voltunk.

– A csapat egyszerűen nem tud pályára lépni, olyan állapotban vannak. A fiúkkal holnap este találkozunk itt, a pályán, ahol együtt emlékezünk Tomikára... – mondtaNácsa Balázs, a Tiszavasvári SE elnöke.

A 30 éves csapatkapitány temetése pénteken lesz.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon (2)
Hirdetés
Hirdetés