MindenegybenBlog

Te aljas tolvaj! Te, aki tegnap reggel betörted az autóm ablakát a Thököly úti Tesconál, de elkövetted EZT a hatalmas hibát! Remélem, eljut hozzád az üzenetem, mert bajban vagy!

Kedves embertársaim. Tegnap délelőtt mindössze 10 percre hagytam ott a Thököly úti Tesco előtt az autómat és mire visszaértem ez a látvány fogadott. Korábban soha nem történt ilyen Budapest ezen részén….Most komolyan, mi folyik ebben az országban?

A ‘kedves’ tolvaj volt olyan figyelmes, hogy a táskámat is elvitte, amit biztos, ami biztos alapon betettem az ülés alá, mint mindig…Benne volt minden papírom, 20.000 Forint készpénz, az albérlet kulcsai.

Alkalom szüli a tolvajt, tartja a bölcs mondás, de TE kedves tolvaj, voltál olyan ügyetlen és amatőr, hogy ott felejtettél’ (valószínűleg kiesett a zsebedből a nagy stressz közben) a lábtörlőmön egy mobiltelefont, amiben rengeteg ismerősöd száma benne van.

“24 órát adok, hogy visszahozd a táskámban lévő lakcímkártyán szereplő címre hiánytalanul a dolgaim. Ha rendőrségre megyek tudom, hogy nagyon elhúzódik az ügy és drága mulatság minden papírt újra csináltatni és lecserélni a zárakat. Amennyiben ez nem történik meg, felhívok minden ismerősödet, majd kiteszem a neved és minden adatod a Facebookra, hogy lássak az emberek, hogy ki is vagy te valójában! Természetesen az autómon okozott kár is téged terhel!”

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!

2020-08-06 13:20:03 - Mindenegyben Blog