MindenegybenBlog

Teljesen elszabadult a pokol -Magyar Péter ringbe száll Deutsch Tamással !.Ilyenre még nem volt példa.

Teljesen elszabadult a pokol -Magyar Péter ringbe száll Deutsch Tamással  !.Ilyenre még nem volt példa.

Magyar Péter bármikor kész vitázni Deutsch Tamással és Dobrev Klárával

Bármikor kész vagyok a TISZA Párt nevében leülni Deutsch Tamással és Dobrev Klárával a köztelevízió élő adásában megvitatni a fenti kérdéseket

– írta legutóbbi Facebook-posztjában Magyar Péter, aki korábban Orbán Viktorral és Gyurcsány Ferenccel vitázott volna.

Politikai Párbaj: Magyar Péter Kihívja Orbánt és Gyurcsányt, De Ők KitérnekMagyar Péter, a Tisztelet és Szabadság Pártja (TISZA) EP-listavezetője, újabb kihívást intézett a magyar politikai élet két meghatározó alakja felé, Orbán Viktor és Gyurcsány Ferenc felé. Magyar nyílt vitára hívta őket, hogy a nyilvánosság előtt vitassák meg Magyarország jövőjét, ám a válaszok, amiket kapott, kevésbé voltak biztatóak.

A kormánypárti válaszban Deutsch Tamás jelezte, hogy kész lenne leülni az EP-listavezetőkkel vitázni, mire Magyar Péter drogosnak és közpénzfaló bohócnak nevezte őt. A Demokratikus Koalíció (DK) is reagált a felhívásra, de ők nem a pártelnököt, hanem Dobrev Klárát küldenék a vitára, amit Magyar éles bírálatokkal fogadott.

[LAPOZAS]

Magyar Péter legújabb posztjában élesen bírálta mindkét politikai vezetőt:

„Tudomásul veszem, hogy mind Orbán Viktor, mind Gyurcsány Ferenc gyáva ahhoz, hogy az ország nyilvánossága előtt élő vitában vitassuk meg a hazánk sorsát.” – írta, hozzátéve, hogy szerinte mindkét politikus kerüli a felelősségre vonást azért, amit az elmúlt 20 évben az országgal tettek. Magyar arra is kitért, hogy „nem akarnak számot adni arról, hogy miként tették Magyarországot 20 év alatt az Unió legkorruptabb és második legszegényebb országává.”

A TISZA EP-listavezetője szintén bírálta a két vezetőt az egészségügy és az oktatás állapota miatt, amely szerinte siralmas, és komoly problémákat jelent az ország számára.

Magyar Péter arra is felhívta a figyelmet, hogy Orbán Viktornak bocsánatot kellene kérnie a bicskei áldozatoktól, utalva ezzel egy korábbi, tragikus eseményre.

A Nemzeti Választási Bizottság közben hivatalosan is nyilvántartásba vette a TISZA pártját a június 9-i európai parlamenti és önkormányzati választásokra, így április 20-tól Magyar Péter és pártja elkezdheti gyűjteni az induláshoz szükséges, 20 ezer aláírást.

A politikai feszültség növekszik, és Magyar Péter kihívása további vitákat és találgatásokat szülhet a magyar politikai életben, miközben a választások közeledtével a pártszimpátiák és stratégiák is élesebb kontúrokat ölthetnek.

2024-04-13 17:17:30 - Mindenegyben Blog