MindenegybenBlog

Teljesen Kiakadt Endre Judit: "Ebben a nyamvadt országban a nyugdíjam még a hatósági áras farhátra sem lenne elég. Nézzék meg mit kell egyek nap mint nap, hogy ne haljak éhen:"

Teljesen Kiakadt Endre Judit: "Ebben a nyamvadt országban a nyugdíjam még a hatósági áras farhátra sem lenne elég. Nézzék meg mit kell egyek nap mint nap, hogy ne haljak éhen:"

69 éves lett Endre Judit, aki ma is rendszeresen dolgozik, büszke Youtube-csatornájára, pénzes munkákat is elvállal, mert a nyugdíja nem elég a nyugodt élethez.

Séta a parton

Számolgatok, és tudom, túl vagyok az életem nagyobbik részén, de szerencsére visz tovább a lendület. Amikor a húgommal, Erikával a gyaloglásunk közben valaki szembejön velünk a Duna-parton, biztosan nem az jut eszébe, hogy két hetven közeli nőt lát – mondta a Blikknek a népszerű műsorvezető.

Kedvvel végzett munka

Semmiképpen nem nyafogni szeretnék, de a nyugdíjam nem elég ahhoz, hogy teljesen hátradőljek. Jólesik, hogy felkérnek még szép, izgalmas feladatokra és szeretem, hogy a munkámért pénzt is kapok – világította motívációját. 

 

Egy “munkás” fotó

Youtube

Büszek még, hogy az interneten is jelen van, saját Youtube-csatornáját említi. Itt van amikor 60 ezren is megnéznek egy általa készített videót.

Facebookon is jelen van

Nyitott, elfogadó közösség az enyém, ahol néha még barátságok is születnek. Szeretek tevékenyen élni, ha éppen nem kapok feladatot, kitalálok magamnak újakat. Egy percig sem unatkozom – mondta még a .

Más világ, de a kortársai kíváncsiak rá

Az egykori nézőkkel együtt öregszünk, miért ne lennének kíváncsiak arra, hogy az ő Juditkájuk vagy Zsuzsikájuk most épp mit csinál. Talán megnyugodva tapasztalja, hogy már az Endrei sem olyan hamvas és üde…

[LAPOZAS]

Stahl Judittal is beszélgetett

Nem kér a politikából

A manapság divatos harsány show-kat nem igazán kedveli, a híreket azonban okostelfonon nézi, de poltikai műsorokat már nem néz, ahogy fogalmaz olyan filmeket, amelyek más kultúrákba visznek el.

Már nagyok a gyerekek

A lányai, Nóra és Laura felnőttek, 30 és 27évesek, szívesen van velük, de figyelnie kell arra is, hogy ne zaklassa őket. Ezt nem könnyű elfogadni, de használva a mondern eszközökat küld egy szivecskét és már egy mosolygós válasz emoji is jó kedvre deríti.

Címlapfotó: Endrei Judit F.

2023-01-24 15:23:24 - Mindenegyben Blog