MindenegybenBlog

Teljesen összeomlott az orvosi diagnózis hallatán Pápai Joci !Az énekes szinte sokkot kapott, amikor orvosa közölte vele a szomorú hírt!

MA REGGEL derül ki : Pápai Joci gyógyíthatatlan beteg! ITT a szomorú diagnózis – nagyon kemény időszak vár most rá! Kitartást Joci!

Kendőzetlenül mesélt a démonjairól Pápai Joci: hét éve küzd súlyos betegséggel – Csak most derült ki, hogy a koronavíruson is átesett

Kiderült, hogy Pápai Joci is megküzdött a koronavírussal, azonban azt senki sem gondolta volna, hogy az énekes gyógyulását nehezítette a tény, hogy pánikbetegséggel és hipochondriával küzd.

Az énekes őszintén elárulta, hogy a pánikbetegsége nagyjából hét éve tart és sajnos egyszer a Nicsak, kivagyok? műsorában is előjött.

"Volt egy adás, amelyben nagyon nem éreztem jól magam, pánikroham tört rám, és kivert a víz, de amikor egy új maszk jelent meg a színpadon, szerencsére kizökkentett ebből az állapotból" - mesélte Joci a Borsnak, de közben hozzátette, hogy alapjáraton a betegség ellenére egy életvidám embernek tartja magát és a forgatásokat is nagyon élvezte.

Az énekes elárulta, hogy a betegsége először egy autópályán tört rá, amikor egy óriási dugóban rekedt egy baleset miatt.

"Sajnos nem egyszeri, ez olyan hét éve tart… Először egy autópályán lettem rosszul. Baleset volt, óriási fennforgás, kamionok cikáztak. Akkor éreztem először, hogy hevesebben ver a szívem, kapkodom a levegőt, félek, izzadok, szorongok. Azóta rendszeresen előjön, de igyekszem pozitív gondolatokkal átvészelni, és lenyugtat­ni magam. Gyógyszer szóba sem jöhet, mert mindehhez hipochondria is párosul, szóval ak­kor lenne igazán nagy baj, ha valamit be ké­ne vennem…"- nyilatkozta a zenész a lapnak.

Joci elmesélte, hogy a betegségeivel együtt nehéz volt számára a koronavírus-fertőzés leküzdése, pedig számára csak egy tesztelésen derült ki, hogy pozitív az egész családja, így a december végét a feleségével és a gyerekeivel karanténban töltötte.

Az énekes elárulta, hogy mivel a feleségével nagyon fiatalon lettek szülők, ezért nem vágynak harmadik gyerekre, hanem inkább magukra szeretnének időt szánni a peluscserélés helyett.

2021-04-08 18:52:43 - Mindenegyben Blog