MindenegybenBlog

Tóth Andi mindent bevallott ! Pszichológus segítségét kérte Tóth Andi

Tóth Andi elmondta az igazat ! Pszichológus segítségét kérte Tóth Andi

A Dancing with the Stars megnyerése után pár nappal a botrányhősként emlegetett énekesnő őszintén vallott életéről a kamerák előtt. Tóth Andi elmesélte, hogy régebben szakemberhez fordult problémáival, de aztán a maga sajátos módján kezdett el reagálni az őt ért támadásokra, és ezt nem bánta meg. Magánéletével kapcsolatban sem titkolózott, sokak számára meglepő, amiket elmondott:

Dancing with the Stars

A Dancing with the Stars döntőjében Tóth Andi, Árpa Attila, Kamarás Iván és Kinizsi Ottó mérte meg tánctudását az egész ország előtt.

Tegnap este ugyanis eldőlt, hogy közülük ki lesz az a páros, akik megnyerik az idei versenyt. Tóth Andi eddig szinte nem tudott hibázni, habár a zsűri néha igen keményen bírálta produkcióikat.

Tóth Andi az estét egy mélyen dekoltált szexi fehér ruhában nyitotta Andrei Mangra oldalán. Mindenkinek leesett az álla.

[LAPOZAS]

Tóth Andi elképesztően merész ruhában állt a táncparkettre/Foto: Pozsonyi Zita

A zsűri és a közönség is állva tapsolta meg a Tóth Andi és Andrei Mangra első táncát. Stohl András is bevallotta, megkönnyezte a táncukat.

Kimondták a Dancing With The Stars győztesének nevét, tapintani lehetett a stúdióban a feszültséget!

A Dancing With The Stars második évadának döntőjébe négy páros jutott be. A korábbi műsorokkal ellentétben most már a zsűri nem, kizárólag a közönség döntött a versenyzők sorsáról.

Az első forduló után Árpa Attila és Stana Alexandra, a második után Kamarás Iván és Mikes Anna távozott, így a végső párbajt Tóth Andi és Andrei Mangra párosa vívta Kinizsi Ottóval és Szőke Zsuzsannával. A végső táncban első fellépésüket idézték fel újra.

Először lássuk a két döntős produkciót!

Andiék:

Ottóék:

ÉS A NYERTES...

A Dancing With The Stars második évadát Tóth Andi és Andrei Mangra nyerte.

2021-11-23 14:34:04 - Mindenegyben Blog