MindenegybenBlog

Tragédia! Hihetetlenül fiatalon hunyt el a Magyar focista!

Óriási veszteség érte a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei II. osztályban szereplő Tiszavasvári SE labdarúgócsapatát: a gárda kapitánya, Lajos Tamás (†30) a Kótaj elleni bajnoki (2-4) alatt kért cserét hányinger miatt, majd néhány órával a találkozó után rosszul lett, és életét vesztette.

Lajos Tamás a Tiszavasvári csapatkapitánya volt /Fotó: Facebook

A szon.hu beszámolója szerint miután a középpályás a mérkőzés 68. percében elhagyta a pályát, a kispadról figyelte csapatát. A meccs után lezuhanyozott, majd a büfében társaival beszélgetett. Lecserélése után nagyjából két órával azonban újra rosszul érezte magát, hányt, a mellkasát fájlalta. Egyik játékostársa bevitte az ügyeletre, ahol megvizsgálták – panaszait még maga tudta elmondani –, majd esetkocsit kértek. Időközben azonban rosszabbul lett, s hiába próbálták újraéleszteni, az ügyeleten elhunyt. A portál szerint halálát szívinfarktus okozhatta.

– Tragédia... Tomika nagyon értelmes, szorgalmas, tehetséges fiatalember volt, akinek az elvesztését borzalmasan nehéz feldolgozni. A fiataloknak példát mutatott, jó kedélyű volt és humoros, mindenki nagyon szerette a csapatnál – mondta lapunknak Nácsa Balázs, az egyesület elnöke.

A focista vegyészként dolgozott, s a Dézsávü amatőr színtársulat tagjaként is ismerte a helyi közösség.

2019-08-13 21:13:02 - Mindenegyben Blog