x

Koronavírus - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Tüdő- és cukorbeteg vagyok, de legyőztem a koronavírust - egy tanárnő így küzdött meg a fertőzéssel
Mindenegyben Blog - 2020. március 30. (hétfő), 21:11

Tüdő- és cukorbeteg vagyok, de legyőztem a koronavírust - egy tanárnő így küzdött meg a fertőzéssel

Hirdetés
Hirdetés
2020 már 30

Ennyi ideig harcolt a koronavírussal.

Sarah Hall cukor-, tüdő- illetve májbetegséggel is küzd, aztán elkapta a koronavírust. A 26 éves középiskolai tanárnő a Daily Telegraphnak mondta el , krónikus betegként hogyan győzte le a fertőzést.

Hirdetés
[ ]

Múlt héten azzal ünnepeltem a 26. születésnapomat, hogy a koronavírus-fertőzésből lábadoztam. Egyes típusú cukorbeteg vagyok és A1AT nevű betegségem van, ami a tüdőmet és a májamat is érinti - mondta el Sarah, aki két héttel ezelőtt észlelte magán először a fertőzés tüneteit.

Csak nehezen kaptam levegőt folyamatosan szédültem, de próbáltam nyugodt maradni és a lehető legtöbb folyadékot inni - mondta el a tanárnő, akinek a munkahelyén is azt javasolták, 14 napra vonuljon karanténba. Hall ezért otthonról folytatta a munkáját, leckéket küldött a diákjainak, viszont továbbra sem érezte jól magát.

Pénteken már úgy tűnt, Sarah jobban érzi magát, estére azonban romlani kezdett az állapota: csúnyán köhögött, egyre nehezebben lélegzett, hányt, sőt egy alkalommal az eszméletét is elvesztette. Elmondása szerint, négy alkalommal is értesítette a helyi kórházat arról, hogy rosszul érzi magát és koronavírusra gyanakszik, a mentőszolgálatra több mint kilenc órát kellett volna várnia, így végül saját autójával ment be a vizsgálatra írja a Blikk.

Hirdetés

Vasárnap kiderült, hogy koronavírussal fertőzött. Dehidratációja miatt folyadékot írtak fel neki, majd hazaküldték, aki egy héttel később kezdte jobban érezni magát.

A születésnapom odalett, még a gyertyákat sem tudtam kifújni. Nem volt kellemes, tüdő- és cukorbeteg vagyok, de legyőztem a koronavírust - zárja beszámolóját Sarah Hall.

Forrás: Daily Telegraph, Blikk

Hirdetés
Megosztás a Facebookon (3)
Hirdetés
Hirdetés