MindenegybenBlog

Tűzre ébredt fel az 5 éves kisfiú, 2 éves kishugát az ablakon át mentette ki, és visszament a család kutyájáért is. A hős kisgyermeket jutalmazzuk meg sok szívecskével <3

Elektromos hiba okozhatott tüzet egy Georgia állambeli házban múlt hét vasárnap reggel, a tűz az ötéves Noah Woods és kétéves húga szobájában ütött ki.

A kisfiú felébredt a füstre és a tűzre, ám ahelyett, hogy pánikba esett volna, húgához rohant, akit ezután kituszkolt az egyetlen menekülőúton: egy nyitott ablakon. A CNN cikke szerint a gyerek ezután visszament, és kiengedte a kutyát is, majd átszaladt a szomszédban lakó nagybátyjához segítséget kérni. Együtt értesítették a házban lakó másik hat családtagot. A tűzesetet mindenki egészségesen átvészelte, a tűzoltók enyhébb égési sérülések és füstmérgezés miatt látták el a családot.

Láttunk már olyat korábban is, hogy ilyen esetben gyerekek szóltak a többi családtagnak. De egy ötévestől elég különleges ez –nyilatkozta a lapnak a Bartow Megyei Tűzoltóság parancsnoka, Dwayne Jamison. A kisfút tiszteletbeli tűzoltóvá avatták, pénteken pedig egy különleges, életmentőknek adható díjat adnak át neki.

2020-02-14 14:16:07 - Mindenegyben Blog