MindenegybenBlog

Új fejlemény! Szívfacsaró, amiről a barátok beszélnek. Berki Krisztián soha nem tudta elengedni.....

A fél ország megdöbbenve áll Berki Krisztián tragikus halála előtt. Ám barátai tudni vélik, mitől szakadt meg a szíve.

Bár még nem került nyilvánosságra a toxikológiai jelentés, amely végleg pontot tehet a Berki Krisztián hirtelen halálának okait kereső vizsgálatra, jó barátai biztosak abban, hogy a celeb halálához három dolog járult hozzá.

Se pénz, se egészség

Először is az anyagi helyzete. A luxusélet ugyanis csak látszat volt, barátai szerint Berkinek a halálakor anyagi gondjai voltak. Ugyanakkor a kirakatot fenn kellett tartani, amit csak úgy sikerült elérnie, hogy az általa igénybe vett szolgáltatásokért nem fizetett, hanem csak a közösségi oldalain reklámozta azokat. Másodszor az egészségével is komoly gondok voltak. Bár kinézetre ő volt a megtestesült egészség, folyamatosan 200-as vérnyomással küzdött, és a vércukra sem volt rendben. Miközben rendszeresen szedett különböző, a testépítők körében elterjedt szteroidokat, hisz Berki soha nem is rejtette véka alá, hogy nem csupán a természetnek és kitartásának köszönheti figyelemre méltó izomzatát, többször is nyíltan beszélt szteroidhasználatáról. Sőt, egy tévéműsorban arról is őszintén vallott, hogy a szteroidhasználat már libidójának is a rovására ment.

Viharos, őrült szerelem volt

Ám a harmadik tényező volt talán a legfontosabb az őt ismerők szerint: a magánéleti boldogtalanság. Ugyan eleinte boldogok voltak Mazsival – majd a kislányukkal –, ám Berki barátai arról suttognak, hogy lélekben még nem igazán tudta elengedni Pamelát. Nehezen viselte, hogy nem ő hagyta el, hanem a csinos influenszer adta ki végérvényesen az útját. Azt meg végképp nem tudta megemészteni, hogy hajdani nagy szerelme már egy másik férfi oldalán boldog.

[LAPOZAS]

- Mazsit nagyon szerette, és ezt mindig hangsúlyozta is. De ugyanakkor a lelke mélyén nem engedte el még Pamelát sem. Őrült, viharos szerelem volt az övéké, ami mély nyomokat hagyott a lelkében – mesélte egy barát.

Figyelj: én el foglak téged hagyni…

- Amikor lefújtuk az esküvőt, én közöltem a Krisztiánnal, hogy figyelj, én el foglak téged hagyni, kivettem egy lakást, még három hetem van a költözésig - nyilatkozta anno Pamela. - Ő ezután könyörgött a bocsánatomért: elhalmozott virágcsokrokkal, és kérte, hogy ne költözzek el. De a történtek után én már nem is veszekedtem vele. Akkor már nem volt visszaút! Volt egy időszak, amikor megfogadtam: nem szólok neki semmiért, ami szerintem nem fér bele egy párkapcsolatba. De azokat velem sorra elkövette, és én akkor mondtam ki véglegesen, hogy szakítok.

De Krisztián feltehetően soha nem gondolta volna, hogy Pamela ezt meg is teszi. Pedig megtette, és a barátai szerint Krisztián ezt élete végéig nem tudta feldolgozni. Úgy ment el, hogy két nő is volt a szívében: Mazsi és Pamela…

Éppen békültek?

Hogy nem volt boldog a magánélete, mi sem jelezte jobban, mint hogy Berki a halálakor egy ideje már külön élt Mazsitól. Ugyanakkor a nő szerint igyekeztek rendbe hozni kapcsolatukat, állítólag éppen aznap este randiztak volna újra. És közösségi oldalán közzétett megható búcsúja is ezt sugallta.

- A fájdalmunk leírhatatlan. Még nincsenek szavak - kezdte rövid üzenetét, amelyet így írt alá: Berki Renáta, feleséged, ki mindig szeretni fog téged.

2022-05-24 17:36:06 - Mindenegyben Blog