MindenegybenBlog

Újabb szörnyű baleset!  Súlyos baleset ! Közel 10 km-es a torlódás, forgalmat megállították, nincs átjutás.A helyszínelés - mentés jelenleg is tart, a torlódás közel 10 kilométeres.

Újabb szörnyű baleset!

 Súlyos baleset ! Közel 10 km-es a torlódás, forgalmat megállították, nincs átjutás.A helyszínelés - mentés jelenleg is tart, a torlódás közel 10 kilométeres.

A közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló események.

Súlyos baleset az M5-ösön, sérültek feküdtek az autópálya mellett

Árokba borult egy kisbusz az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán, Hetényegyháza térségében, a balesetben egy ember súlyos és hárman könnyű sérüléseket szenvedtek - közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szombaton az MTI-vel.

Az M1-es autópályán a Hegyeshalom felé vezető oldalon a Tatabánya-Centrum csomópontban még a kora reggeli órákban egy kamion felborult. A jármű műszaki mentése folyamatban van, ezért a pálya forgalmát a 61-es km-nél a csomóponton keresztül terelik el. A baleset mögött 3 km-es a torlódás.

 

Az M0-s autóút északi szektorában a Megyeri hídnál Budakalász irányába baleset történt. A 75-ös km-nél a csomópontban nem lehet lehajtani Újpest irányába, a Megyeri hídon áthaladva a végcsomópontban lehet visszafordulni. Szintén az M0-s autóút, keleti szektorában Csömör térségében a Megyeri híd felé újabb baleset történt. A 65-ös km-nél egy szűkített sáv autózható.A magyar-román határszakaszon, az M43-as autópályán Csanádpalota határállomás előtt az erős tranzitforgalom miatt 5 km-es a kilépő kamionsor. 

[LAPOZAS]

A 82-es főúton, Győr belterületén a Szent Imre út vasúti átjárót felújítják, ezért azt délután 5 óráig lezárták. Kerülni a Szent Imre út - József Attila utca - Jereváni út - Szauter Ferenc út - Szent Imre út útvonalon lehet.

 

Az M7-es autópályán Balatonszemes térségében, a 135-ös km-nél megkezdték a Balatonlelle/Kaposvár csomópont átépítését. Budapest irányába a le- és a felhajtó ágat lezárták. Az M7-es autópályán a főváros felé közlekedők, a 130-as km-nél a Balatonszemes/ Balatonőszöd csomóponton keresztül kerülhetnek. A 67-es főútról érkezők, a Balatonszemes - 7-es főút- Balatonőszöd csomóponton át hajthatnak fel az M7-es autópályára.(A munkavégzés várhatóan a hónap végéig tart!) (Forrás: MKIF Zrt.)Az M31-es autópályán az M3-as autópálya irányába, az 1-es és a 3-as km között javítják a beton táblákat, a forgalmat a leálló sávra terelik. Az M0-s autóút irányába, a 8-as és a 7-es km között szintén burkolatot javítanak, ott a külső sávot zárták le. A 2-es és az 1-es km között a híd dilatációs szerkezetét javítják, csak a belső sáv járható. A Híd Kárpátaljáért programhoz kapcsolódóan Magyarország Kormánya 5 segítségpontot jelölt ki az érintett önkormányzatokkal és karitatív szervezetekkel közösen. A segítő pontok a következő helyszíneken találhatóak: Záhony, Ady Endre út 79. Barabás, Árpád utca 28. – Petőfi Sándor Művelődési Ház Lónya, Árpád utca 113. – Művelődési Ház Beregsurány, II. Rákóczi Ferenc utca 1. – Kastélypark Tiszabecs, Rákóczi Ferenc utca 13. – II. Rákóczi Ferenc Körzeti Általános Iskola Részletek: https://www.utinform.hu Határokkal, határátlépéssel kapcsolatos információkért keresse fel a rendőrség honlapját: http://www.police.hu

2022-11-05 09:40:35 - Mindenegyben Blog