MindenegybenBlog

ÚJRA KARANTÉN! Bajban vannak a magyarok 500 embert tettek KARANTÉNBA EGYIK NAPRÓL A MÁSIKRA!

Csaknem 500 embert helyeztek karanténba egy bajor farmon, ahol magyar vendégmunkások is elkapták a koronavírust.

A legfrissebb hírek, időrendben ITT!Közel 500 embert kellett karanténba helyezni egy bajorországi farmon, ahol péntek óta 174 vendégmunkásnak lett pozitív a tesztje. A legtöbben Magyarországról, Romániából, Bulgáriából és Ukrajnából származó vendégmunkás – írja a Guardian híre alapján a 444. Mint kiderült, egy embert kórházba kellett szállítani.

Emellett karanténban vannak azok is, akiknek negatív lett a tesztjük.-írja a Pénzcentrum.hu

—–Tovább romlik a járványhelyzet a környező országokban, sok helyen ismét szigorítanak.

Romániában újabb rekordot döntött a napi új esetszám: csütörtökön jóval több mint ezer új megbetegedést regisztráltak. A helyzet Szerbiában sem jobb és Ausztriában is rekordokat dönt a járvány terjedése.

Csehországban újra kötelező lesz a szájmaszk viselése zárt helyeken. Orbán Viktor a Kossuth Rádióban ismét a védekezés fontosságát hangsúlyozta. Mint mondta: a kormány legfontosabb feladata, hogy megakadályozza a vírus újbóli behurcolását az országba – hangzott el az M1 Híradójában.

Hossszú sor kígyózott pénteken az egyik prágai kórház koronavírus-tesztelő részlege előtt. A Csehországban regisztrált új megbetegedések száma közelít az eddigi rekordokhoz: a hét közepére az orvosok 247 új esetet találtak. Ez hónapok óta az egyik legmagasabb adat,

a betegek közül ráadásul továbbra is több tucatnyian vannak nagyon súlyos állapotban.-írja a hirado.hu

2020-07-27 21:13:19 - Mindenegyben Blog