MindenegybenBlog

Válassz egy gyűrűt: kiderül, milyen nő vagy igazából!

Ugye milyen szép ez a hat gyűrű? Azonban valami teljesen más is kötődik hozzájuk: mégpedig egy érdekes pszichológiai teszt!

Ha kiválasztod azt a gyűrűt, amelyet a legszívesebben az ujjadra húznál, adunk hozzá egy értelmezést, hogy milyen, a felszín alatt megbújó jellemvonásokkal rendelkezel, amelyek egy részéről akár Te magad sem tudsz.

Amennyiben nehéz választanod két gyűrű közül, akkor a két leírás kombinációja illik Rád.

Az első gyűrű

Nagyon érdekes és összetett személyiség vagy, aki látszólag olyan jellemvonásokat egyesít magában, amelyek nehezen férnének meg együtt. Az egyik oldalról jellemző rád a merevség, egyoldalúság, ami sokak számára kellemetlen lehet, másrészről azonban igen erős személyes varázzsal rendelkezel, amiért mindezt megbocsátják!

Bár nem engedsz a véleményedből, de mindig őszinte vagy, nemcsak másokkal, de saját magaddal is! Tulajdonképpen sokan irigyelnek is azért, hogy milyen őszinte és határozott tudsz lenni, és könnyen boldoggá teszed mindazokat, akiket kedvelsz! A másik oldalról ugyanakkor, hogyha valaki iránt negatív érzésekkel viseltetsz, annak meg tudod keseríteni az életét!

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

A második gyűrű

Finom nőiességgel rendelkezel, amely nemcsak a kifinomultságot és a jó ízlést foglalja magában, de azt is, hogy örök fiatal a lelked! Jó szívű vagy, szeretsz önzetlenül adni, és mindent megteszel a szeretteidért!

Te vagy az a típus, akin igazán jól állnak a szép és elegáns ruhadarabok, mint ha rád öntötték volna őket! Álmodozó természet vagy, aki szereti azt hinni, hogy a dolgok mögött mindig van valami más is, valami több! Talán éppen ennek köszönhető, hogy képes vagy az álmaidat megélni, és nem belefásulni a hétköznapokba! Ráadásul fantáziádnak hála a férfiakat is könnyedén elvarázsolod!

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

A harmadik gyűrű

Rengeteg vadság és energia él a szívedben! Kulturáltan viselkedsz, és tudod türtőztetni magad, ám ez az energia bármikor és szinte bárhogyan a felszínre törhet.

Az emberek érzik benned az erőt, és sokak érdeklődését felkelted, szeretnének megismerni Téged. Te azonban nem engedsz magadhoz közel akárkit, mert tudod, hogy sokan csak a kíváncsiságtól hajtva leginkább kizárólag kellemetlenséget hoznának az életedbe! Ugyanakkor azok, akik már a belső köreidbe kerültek, teljes odaadásodra számíthatnak!

[LAPOZAS]

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

A negyedik gyűrű

Egyszerre vagy szórakoztató, és széles látókörű, másrészről azonban akár egyszerűnek is lehetne Téged mondani. Na nem rossz értelemben persze!

Arról van szó, hogy nem bonyolítod a dolgokat: ami a szíveden, az a szádon, és mindig egyenes vagy! Szereted, hogyha nem kell köntörfalaznod. Éppen ezért sok barátod van, az emberek keresik a társaságodat. Ráadásul a jelenléted sokakra kifejezetten pozitív hatással van, és egy veled való jó beszélgetés után minden ború elszáll a fejük felül!

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

Az ötödik gyűrű

Szeretettel állsz az élethez, nemcsak a szeretteidet, de a munkádat, és még a háztartáshoz kapcsolódó feladatokat is szeretni tudod! Bár néha természetesen minden vagy mindenki okozhat bosszúságot, azonban megmaradnak benned az alapvető pozitív érzések!

Mindennek örülsz az életben, és alapvető vágyad, hogy megoszd a pozitív érzelmeidet másokkal! Megéled az életet, és minden percet. Jöhet bármi, akár minden pillanatot pozitívra tudsz fordítani, és így végül a megoldás is megszülethet az esetleges problémákra!

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

A hatodik gyűrű

Tökéletes ízléssel rendelkezel, stílusérzéked hibátlan! Mindig nyugodt vagy, ezért a megérzéseid és az éleslátásod révén tulajdonképpen szinte az emberek veséjébe látsz! Nagyon utálod a hazugságot, de szinte azonnal észre is veszed…

Azok az emberek, akiket szeretsz, és akiket befogadsz a belső körödbe, a végsőkig számíthatnak rád, megtartod a titkaikat és minden körülmények között kiállsz értük. Hűséges típus vagy, de az is tény, hogy nem akármilyen ember típust engedsz be az életedbe, leginkább az éles elméjű és a megbízható embereket értékeled.

Illett rád a leírás? Neked mi a véleményed?

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

2022-06-22 21:35:52 - Mindenegyben Blog