MindenegybenBlog

Varga Izabella dögös bikiniben pózolt – 46 évesen szívdöglesztőbb, mint valaha! Ezt nézd meg :

Varga Izabella (Óbecse, Jugoszlávia, 1973. április 4. –) magyar színésznő. Férje Lendvai Zoltán színházi rendező.

ÉleteA színészethez már egészen korán közeli élmények fűzték, mivel gyermekszínészként az Újvidéki Televízió gyermek- és ifjúsági műsoraiban volt műsorvezető. Eközben megismerkedett testvére jóvoltából a búvárkodással. Fekete öves karetés, illetve a délszláv háború idején a Jugoszláv Néphadsereg katonai felderítő búváraként osztották be. Harci feladatban azonban nem vett részt.[1] 1991-ben végezte el gimnáziumi tanulmányait, mint természettudományi szakmunkatárs. 1992-ben beiratkozott a Filozófiai Egyetem pszichológia szakára, de tanulmányait nem fejezte be. 1993-ban a zalaegerszegi Hevesi Sándor Színház stúdiósa lett. 1995-ben a kecskeméti Katona József Színház színésze lett. 1998 óta játszik a Barátok közt című televíziós sorozatban, ahol dr. Balogh Nórát alakítja.

Férje: Lendvai Zoltán, lányai Anna és Sára. 2018-ban Anna feltűnik a Barátok Köztben, ahol néhány epizódban a fiatal Balogh Nórát alakítja.-írja a wikipedia.org

Iza ezt írta a fotó mellé:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Napfény-gyűjtőszenvedély 📸/Z #actress #actresslife #chill #relax #lovemylife

𝑽𝒂𝒓𝒈𝒂 𝑰𝒛𝒂𝒃𝒆𝒍𝒍𝒂 (@vargaizabellaofficial) által megosztott bejegyzés, Szept 16., 2019, időpont: 10:19 (PDT időzóna szerint)

2019-09-20 21:05:08 - Mindenegyben Blog