MindenegybenBlog

Varga Izabella megmutatta ritkán látott gyönyörű lányát, Annát

Varga Izabella neve számára hazánkban ismerős lehet, hiszen hosszú éveken át a Barátok közt című népszerű sorozat egyik kiemelkedő alakjaként szerepelt. Az ügyvédnőt, Dr. Balogh Nórát megformáló színésznő átütő sikert aratott a szerepben, mely a magyar televíziózás egyik legnézettebb sorozatában való részvétellel felbecsülhetetlen élményeket hozott számára.

Ám Varga Izabella élete nemcsak a képernyőn keresztül teljesedik ki, hanem magánéletében is megtalálta az igazi boldogságot. Párja, Lendvai Zoltán mellett örömteljes családi életet él. Két gyermekük született, Anna és Sára, aki a nővérére szinte megszólalásig hasonlít, és 5 évvel fiatalabb nála.

.

Anna, aki immáron nagy lány, gyakran szerepel édesanyja oldalán a közösségi média posztjaiban, és a közelmúltban készült róluk egy káprázatos fotósorozat a budai Várban.

Az anya-lánya duó lenyűgöző látványt nyújtott, ami a közönség számára is csodálatos betekintést nyújtott Varga Izabella életébe és családi kapcsolataiba.

Az öt évvel fiatalabb Sára, aki nővérére szinte megszólalásig hasonlít, ugyancsak fontos részét képezi Varga Izabella életének. Az édesanyaság boldogsága számára egyértelműen átsüt azon a rengeteg képen, amit a gyermekeiről oszt meg a közösségi médiában

Ez is érdekelhet

2024-04-20 17:08:47 - Mindenegyben Blog