MindenegybenBlog

Várkonyi Andrea vallomása: "A saját erőmből jutottam el oda, ahol most tartok"

Az orvosi egyetem melletti hobbinak indult, a televíziózás lett Várkonyi Andrea hivatásavált. Andi akkoriban dolgozott a TV2-nél, amikor a kereskedelmi tévézés a hőskorát élte, és minden este kétmillió nézőt ragasztott a képernyő elé. Nem csoda hát, hogy szakmáját ilyen hihetetlenül megszerette.

„A tévézés anno egy hobbi volt, aztán egyszer csak a hivatásommá vált. Mára annyira természetes közegemmé vált, hogy ha belépek egy stúdióba, olyan, mintha hazamennék" – mesélte a  Andrea, aki arról is beszámolt, hogy milyen kapcsolatokat tudhat magáénak ezekből az évekből.

„A hosszú évek alatt születtek barátságok is, amelyek közül van, aminek vége szakadt, és van, ami megmaradt. Férjhez mentem, családom van, és elmondhatom, hogy sosem kapaszkodtam senkibe, sosem voltam rászorulva mások segítségére. Rengeteget tanultam, dolgoztam, sosem voltam rászorulva mások segítségére.”

Andrea boldog házasságban él, és most jött el a házassági évfordulójuk ideje Mészáros Lőrinccel. A nagyvállalkozó megkérte, ne csináljon programot hétvégére, mert meglepetéssel készül. S bár régebben nem tudott titkot tartani, most valóban az utolsó pillanatban fog kiderülni, mi történik majd...

2022-09-14 13:50:21 - Mindenegyben Blog