x

Koronavírus - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
VÉGE A MELLÉBESZÉLÉSNEK! Zacher Gábor kiállt az emberek elé, és elmondta hány oltott beteg van lélegeztetőgépen! NAGYON DURVA! EZT OLVASD EL:
Mindenegyben Blog - 2021. november 25. (csütörtök), 14:05

VÉGE A MELLÉBESZÉLÉSNEK! Zacher Gábor kiállt az emberek elé, és elmondta hány oltott beteg van lélegeztetőgépen! NAGYON DURVA! EZT OLVASD EL: (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 nov 25

VÉGE A MELLÉBESZÉLÉSNEK! Zacher Gábor kiállt az emberek elé, és elmondta hány oltott beteg van lélegeztetőgépen! NAGYON DURVA! EZT OLVASD EL:

A szakember szerint az EESZT-ből (Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér) 2 perc alatt le lehetne hívni azokat az adatokat, hogy az új betegek közül mennyien oltottak és mennyien nem. Ezek híján jelenleg az egymás közötti információcseréből tudnak tájékozódni.

Bár a szakemberek szerint kiemelt fontosságú lenne tudni, még mindig nincs arról adat, hogy Magyarországon a koronavírussal megbetegedettek hány százaléka vette fel az oltást, ahogy azt sem tudni, hogy a kórházba, valamint a lélegeztetőgépre kerülők, illetve az elhunytak közül hányan vettek fel egy vagy kettő adag vakcinát. A Portfolio felkereste Zacher Gábort, a hatvani kórház sürgősségi osztályán dolgozó orvost, aki elárulta, ők mit tapasztalnak a kórházban.

Hirdetés

Zacher Gábor azt mondja, továbbra is értetlenül állnak azelőtt, miért nem ismerhetik meg az új koronavírusos betegek oltási adatait.

Az EESZT-ből (Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér) 2 perc alatt le lehetne hívni azokat az adatokat, hogy az új betegek közül mennyien oltottak és mennyien nem. A vakcinák hatékonyságáról is lehetne egyfajta képet kapni. Ezzel szerintem nem sértenénk semmilyen személyes adatot

– érvelt az oltási nyilvánosság mellett az orvos, aki szerint ezen adatok hiányában ő és kollégái is a sötétben tapogatóznak. Állítása szerint egyetlen orvos és a teljes egészségügyi szakma sem a betegek neveire vagy a lakcímükre lenne kíváncsi, hanem arra, miként működnek az oltások.

Ennek híján jelenleg az egymás közötti információcseréből az derül ki, hogy az intenzív osztályra kerülő minden 5. nem oltott betegre jutott egy beoltott páciens.- írja a blikk.hu

A Nemzeti Népegészségügyi Központ hetek óta ugyanazt ismételgeti, miszerint „az új megbetegedéseket a delta vírusmutáns okozza, a legnagyobb veszélyben a beoltatlanok vannak, ezért kérjük őket, hogy regisztráljanak és vegyék fel az oltást mielőbb.” Azt is megjegyzik, hogy a „koronavírus delta variánsa miatt több országban és hazánkban is újra emelkedik a fertőzöttek száma. A járvány mostani hullámában azonban nagy előny, hogy már van vakcina és a legtöbben fel is vették az oltást, amely a legerősebb védelmet jelenti a vírus ellen. A beoltottak kevesebb mint 1 százaléka betegszik meg, és a betegség lefolyása az oltottaknál általában jóval enyhébb.”

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon (0)
Hirdetés
Hirdetés