MindenegybenBlog

Vérrögöt találtak Delhusa Ghjon tüdejében

Bár tavaly októberben került kórházba koronavírusos megbetegedéssel Delhusa Gjon, a zenész mind a mai napig többféle gyógyszert szed emiatt.

Ahogy akkor arról a Blikk is beszámolt, koronavírusos fertőzés miatt hosszú heteket töltött októberben az intenzív osztályon Delhusa Gjon. A zenész végül 23 nap után térhetett haza, ám most kiderült, mégsem zárhatta le végérvényesen ezt a fejezetet az életében, hiszen azóta is többféle gyógyszert szed emiatt.

„Minden harmadik nap beszélek a kórház orvosával, és folyamatosan írom, mikor és melyik gyógyszert lehet abbahagyni, mikor és melyiket kell beszedni” – kezdte a Ripostnak Delhusa, aki ugyan régen félt az injekciós tűktől is, ősz óta kénytelen volt megszokni ezeket, ugyanis ilyenekkel kellett beadnia magának a vérhígítót naponta, egészen mostanáig.

„Most vérhígító tablettát kapok, amit még négy hónapig szednem kell, miután a tüdőmben egy vérrög keletkezett a betegségem kezdetén.”

A zenész szerint továbbá tisztulnia kell a szervezetének is, a kórházi kezelése alatt ugyanis rendkívül erős gyógyszereket kapott.

„Vancomicint is kaptam két hétig, amiről tudni kell, hogy a kemoterápia után a második legveszélyesebb antibiotikum. Felborította az egész szervezetemet.”

2021-01-13 13:41:37 - Mindenegyben Blog