MindenegybenBlog

VIGYÁZAT!! Súlyos ételmérgezést okozhat!Szennyezett ÉLELMISZEREK a Spar, a Penny, és a Coop polcain:Ha te is vettél ilyen terméket a Penny-ben, a Coop-ban vagy a Spar-ban, NE EDD MEG, AZONNAL VIDD VISSZA!

MOST ÉRKEZETT! Ha te is vettél ilyen terméket a Penny-ben, a Coop-ban vagy a Spar-ban, NE EDD MEG, AZONNAL VIDD VISSZA!Súlyos ételmérgezést okozhat!

Szennyezett zsírok a Spar, a Penny, és a Coop polcain: ezeket ne fogyassza el!

Háromféle libazsírt hívott vissza a Hungaro-Fett 09 Kft. A Primfett, a Karát és Grandfett márkájú 200 grammos 500 grammos, illetve 190 grammos kiszerelésű libazsírokat a COOP, a Penny Market, és a Spar üzleteiben árulták. A minőségmegőrzési időt is figyelembe kell venni, mert nagyon sokféle lejáratú termék érintett.

Dioxin és dioxinszerű PCB-k határérték feletti jelenléte miatt a Nébih kivont a forgalomból egyes Primfett, Karát és Grandfett libazsírokat - olvasható a hatóság weboldalán. 

[LAPOZAS]

A PCB-k (poliklórozott-bifenilek) mérgező vegyületek, ipari termékek, számos alkalmazásukat a legtöbb országban betiltották. A PCB-k kis mennyiségben megtalálhatók sok élelmiszerben, egyes élelmiszerek megengedett maximális PCB-tartalmát rendelet írja elő.

A Nébih kéri a vásárlókat, hogy a Hungaro-Fett 09 Kft. alábbi azonosító adatokkal megegyező termékeit ne fogyasszák el!

Kép: Nébih

A termékvisszahívás kizárólag a fenti adatokkal azonosított termékekre vonatkozik.

 

2022-01-12 09:07:53 - Mindenegyben Blog