MindenegybenBlog

Zalatnay Cini és Kiszel Tünde csúnyán összeverekedett- ITT a videó róla

 Zalatnay Cini és Kiszel Tünde csúnyán összeverekedett- ITT a videó róla.

A felvételek tanúsága szerint a naptárkirálynő és az énekesnő közötti heves vita medencébe eséssel végződött. Zalatnay Cini nem először került összetűzésbe… A konfliktus gyökere a hűtlenség volt. Zalatnay ugyanis Kiszel Tünde társával bonyolódott viszonyba, amely egy közös vacsora alkalmával derült ki. „A te illatodat éreztem a ruháimon!” – kiáltotta Tünde, aki hirtelen felindulásból felállt és hevesen nekiesett az énekesnőnek, aki természetesen nem maradt adós a válasszal.

Mindez azonban csak egy filmforgatókönyv része volt, és a „Holnap történt” című bulvárfilmben kel életre. A történet szerint Zalatnay a balatoni alvilág egyik vezetőjével, Ihos József által megformált karakterrel jött össze. A romantikus szál csavarja, hogy az alvilági főnök valójában a naptárdíva férje. Itt tekinthető meg az említett jelenet, ami 1:07:12-kor kezdődik. Zalatnay Cini ezzel indította be a „pofonokat zúdító” eseményláncolatot. A Ripost megkereste Zalatnay Saroltát, aki mesélt arról, hogy ő maga került-e már hasonló helyzetbe. Az énekesnő mosolyogva idézte fel, miként bánt el azzal a hölggyel, akivel szerelme, Csapó Gábor vízilabdázó megcsalta őt. „Soha nem fordult elő velem hasonló, mint a filmvásznon, de eszembe jutott az az egy alkalom, amikor…” – kezdte derűsen Cini, majd elmesélte a „pofonokat osztó” történetét. „Egy szovjet turnéról tértem haza, amikor felhívott egy lány, hogy milyen szép vagyok a hálószobánkban lévő képen, és hogy szeretne velem barátkozni.

[LAPOZAS]

Nem hittem a fülemnek, de akkor még nem csináltam jelenetet… Később számon kértem Dudit, aki mindent bevallott, beleértve a lány személyét is” – mesélte az énekesnő. A revansra nem kellett sokáig várnia. „A Zserbó terasz volt a törzshelyünk, és egy nyári napon ott láttam a lányt, ahogy a kávéját iszogatta. Ő is észrevett és köszönt nekem. Ahogy közeledett, egy jól irányzott pofont indítottam felé, ami annyira sikerült, hogy nem csak ő, hanem az asztalok és székek is felborultak” – osztotta meg a filmbe illő jelenetről Zalatnay Sarolta. Íme a felvétel:

2024-01-05 15:16:37 - Mindenegyben Blog