x

Koronavírus - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Horoszkóp
A Halak sorsdöntő randevúra megy, a Bak feljebb lép a ranglétrán, a Szűz a szerencse kegyeltje lesz
Mindenegyben Blog - 2018. december 14. (péntek), 16:05

A Halak sorsdöntő randevúra megy, a Bak feljebb lép a ranglétrán, a Szűz a szerencse kegyeltje lesz (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2018 dec 14

És te mire számíthatsz ma?

(III. 21.–IV. 20.)

A főnökei a lelkesedését látva új lehetőséget ajánlanak fel önnek. Ráadásul a szerelmi élete is jól alakul, a kedvese valamilyen meglepetéssel készül önnek. Ha pedig nincs társa, akkor éppen az lehet a mai napi meglepetése, hogy de bizony van. Valakitől talán elszakadt már, de most mégis visszatér önhöz, esetleg valakiről a közvetlen közelében derülhet ki, hogy már régóta ácsingózik önre.

(IV. 21.–V. 20.)

Eddig ellenállt a csábításnak, de most végre túlléphet a skrupulusain. Minél bátrabban viselkedik, annál inkább rátalálhat önre a nagy lehetőség az élet minden területén. A lelki élet persze mindig megelőzi a fizikait: először a szellemét kell felszabadítania. Eljárhat családállításra, vagy reikizhet, meditálhat, vagy bármi más módon megszabadulhat a felesleges görcseitől.

(V. 21.–VI. 21.)

Hirdetés
[ ]

Uralkodó bolygója az Uránusszal alkot ma kétes fényszöget: könnyen minden a feje tetejére állhat ön körül. A háztartási eszközök, műszaki elektronikus cikkek megbolondulnak, előfordulhat, hogy hiába kerget valakit ma telefonon, és a villanykörték is sorra égnek ki a feje felett. Ezt a furcsa elektromos kisugárzását az alternatív megoldások keresésében kamatoztathatja. A szerelmi vonzereje is megnő.

(VI. 22.–VII. 22.)

A szerettei örömmel fogadják ma, ha végre velük is lesz egy kis ideje foglalkozni. Az is megeshet persze, hogy nem éppen a közvetlen családtagjainak, de unokahúgának, öccsének lenne szüksége önre, esetleg a szomszédja kéri meg, hogy egy kicsit pótanyja, -apja legyen az ő gyerekeinek. A kisgyermekekkel való foglalatoskodás valósággal felüdíti önt. Felébred önben a gyermeki énje.

Oroszlán

(VII. 23.–VIII. 22.)

Már nem mondok újat azzal, ha azt mondom: mostanában túlhajszolja magát. Pihenjen többet, akár olyan áron is, hogy kivesz egy kis szabadságot. Ha az év végi hajrá miatt ezt esetleg nem teheti meg, akkor legalább arról gondoskodjon, hogy a két ünnep között legyen önnek szabadideje. Ha a munkája szellemi természetű, akkor találjon valami sportot, amiben fizikailag levezetheti a stresszt.

(VIII. 23.–IX. 22.)

Legyen ön a szerencse kegyeltje! Uralkodó bolygója a nagy szerencsebolygót közelíti, ami azt jelenti, hogy megkönnyíti a dolgát az élet bizonyos területein. Most elsősorban az otthonát, családját érintő kérdésekben, illetve másodlagosan a hivatásában, a munkájában is. A legfontosabb azonban az alapozás: most fontos döntéseket hozhat, amire építve megszabja sorsát az elkövetkező öt-hat esztendőre.

(IX. 23.–X. 22.)

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon (284)
Hirdetés
Hirdetés