Érdekelnek a legjobb cikkek, a világ hírei?
Akkor kövesd Facebook oldalunkat!

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Horoszkóp
A Szűz kapcsolata válságba kerül, a Kos a főnökével kezd viszonyba, a Mérleg titkos viszony a kezd
Mindenegyben Blog - 2019. január 01. (kedd), 19:58

A Szűz kapcsolata válságba kerül, a Kos a főnökével kezd viszonyba, a Mérleg titkos viszony a kezd (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2019 jan 01

És neked mit hoz a január? Szerelmi horoszkópunkból kiderül.

Szerencsés évkezdetre számíthat: a jegyébe lépő Mars az év első napjától fogva önnel tart. Ereje teljében van, és még szerelmes is. Meglehet éppen ez a tartós kapcsolat receptje. A baj csak abból lehet, ha éppen a főnöke az illető. Nehéz most dűlőre jutnia a saját érzéseit illetően is, ezért nem csoda, ha képtelen a döntésre. Egyelőre azonban ne változtasson a hivatásán! Minden zavaros érzése ellenére is jól és szépen tud dolgozni. A kitartására minden körülmények között számíthatnak.

Új tervekkel, szinte vibrálón kezdi ezt az évet: uralkodó bolygója, a nyugtalan Uránusszal áll kapcsolatban. Most lehetetlen továbbra is a szőnyeg alá söpörnie a régi sérelmeket. Igaz ez nem csak az egyéni sorsára, de a családjára, a társkapcsolatára vonatkozóan is. Éppen ezért is van az, hogy a véleményére most egyre többen kíváncsiak. Még a médiában is szerepelhet, ami most kétségtelenül sikereket hozhat önnek. Sokan vágynak önre.

Hirdetés

Határozott elgondolásokkal kezdi az esztendőt: már megint nagyon el szeretne határozni valamit. Mint azt az utóbbi hónapban, mióta a Jupiter a kapcsolat házában tartózkodik már észrevehette, az év válságos helyzettel kezdődik. Ha jól kezelte eddig ezeket a válságokat, akkor az most éppen eredményre vezethet. Szinte már élvezi is az új stratégiát, harcot. Különösen, ha már egy előre eltervezett, sőt óhajtott változtatásról van szó. Most leginkább a családi életén szeretne valamiképpen változtatni.

Uralkodó bolygója, a Hold a Vénusszal karöltve kezdi az évet, aminek a hatására egyre szerelmesebb. Szinte konokul ragaszkodik az érzelmeihez. De nehogy a makacssága már ellenségességnek, kötözködésnek tűnjön! A családtagjai, a társa esetleg már úgy érezhetik, hogy ön az akaratát a határozott ellenvetéseik ellenére is keresztülvinné. Márpedig, főleg, ha őket is érintő kérdésekben dönt, nem teheti meg, hogy figyelmen kívül hagyja mások igényeit.

Oroszlán

Az égen állandósuló Vénusz-Plútó szextil éppen azon a téren teszi önt próbára, ami a legfontosabb a kiegyensúlyozottsága szempontjából. A társsal és a családdal kapcsolatos kérdések kiemelt fontosságot élveznek, de egyben a leginkább kiszolgáltatottnak érezheti magát ezen a téren. Úgy érezheti, hogy éppen ezek felett nincsen most hatalma. Egy rossz szomszéd is megkeserítheti az életét: ne hagyja, hogy az áskálódása felborítsa a lelki egyensúlyát!

Hirdetés

A Jupiter és a Neptunusz kvadrátja azt jelzi, hogy válságos időket élhet át a párkapcsolatában éppen úgy, mint a családjában, az otthonában. Bár egyszerre mindkét területen erőteljes megújulásra lenne szüksége, ez nem jelenti azt, hogy bármelyiket fel is kellene rúgnia. A két válság, amit szinte képtelen egyszerre kezelni, mégis összefüggésben állnak egymással. Ezért elegendő, ha egyszerre csak egyiken próbál meg változtatnia. Az maga után fogja vonni a másik javulását is.

Ez is érdekelhet:

Meghalt a 13 éves lány mert állandóan csúfolták – az anya nyílt levelet ír az őt zaklatóknak

Itt olvashatod tovább a cikket >>>

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon (203)
Hirdetés
Hirdetés