MindenegybenBlog

Úszott a boldogságban hármasikrei születése után: évekkel később visszatért az orvoshoz és kővé meredt a hír hallatán:

Úszott a boldogságban hármasikrei születése után: évekkel később visszatért az orvoshoz és kővé meredt a hír hallatán:

A házaspár nagy vágya volt egy gyermek, hosszú időn keresztül próbálkoztak is, azonban sajnos minden hiába volt, a pár hölgy tagja, Courtney nem esett teherbe! Végül a mesterséges beavatkozás mellett döntöttek…. Az eljárás rendkívül sikeres volt, olyannyira, hogy a hölgy rövidesen hármas ikreket várt!

Érthető okokból úsztak a boldogságban: nemhogy nem volt nekik gond, hogy három kisgyermekük születik, de kifejezetten örültek neki! Megszülettek a kicsik, teljesen egészségesek voltak, és a család nagy boldogságban élt együtt ötösben (a szülők, valamint a három kicsi, Ellie, Jack és Oliver)!

Hirdetés
Hét év múlva azonban olyan dolog történt, amit az orvosoknak is nehezükre esett elhinni: a nő olyan tüneteket érzékelt magán, amelyek a terhességére emlékeztették. Az orvos megvizsgálta, és teljesen elképedt: a kórtörténet ismeretében alig hitte el: a nő hármasikreket várt!

A gyerekek ehhez képest meglepően könnyen és meghatóan szeretetteljesen vették, hogy mindjárt három új testvérkével gyarapszik a család!

És íme egy rövid videó a gyönyörű családról! Sok örömet és boldogságot kívánunk nekik!

Érdekes volt? Akkor ne felejtsd el megosztani, hogy a barátaid is elolvashassák!

2021-09-30 18:43:58 - Mindenegyben Blog