MindenegybenBlog

Egy hatéves gyermek rajza és a tanárának erre adott reakciója nagy port kavart az interneten

Egy hatéves gyermek rajza és a tanárának erre adott reakciója nagy port kavart az interneten, és megosztotta a felhasználók véleményét.

A történetet megosztó szülők szerint a tanár egy napon felhívta őket, hogy sürgősen találkozniuk kell az iskolában.

Mielőtt a gyermekük iskolájába mentek volna, megkérdezték tőle, hogy csinált-e valami rosszat, de ő csak annyit felelt, hogy a tanára nem szerette, amit rajzolt.

"Másnap mentünk, és a tanára elővett egy rajzot, és ezt mondta: 'Megkértem, hogy rajzolja le a családját, és ő ezt rajzolta, megtenné, hogy elmagyarázza?' - osztotta meg az apa a közösségi médiában.

A rajz úgy tűnt, négy embert ábrázol kötelekkel a nyakuk körül. Nos, ha valaki nem tudta, mit próbált ábrázolni a gyermek, a rajz maga riasztónak tűnhet.

Az anya és az apa elmagyarázták, hogy a kép valójában a családot ábrázolta, amint Bahamákon búvárkodnak.

Az apa posztja azonban vitát robbantott ki az interneten arról, hogy vajon a tanár reakciója, indokolt volt-e vagy sem.

Néhányan azt mondták, hogy először a gyermektől kellett volna megkérdezni, míg mások azt hangoztatták, hogy egy hatéves gyermek akár nem is mond igazat.

"Ez teljes őrület," írta egy személy. "Komolyan, ki kéri ezt a drámát?"

"Megbeszélés sürgősséggel emiatt? Tudom, hogy nem a legjobb rajz, de szerintem elég egyértelmű..." - írta egy másik felhasználó.

"Milyen tanár ez?" - tette fel a kérdést egy harmadik. "A gyerekek ártatlanok... ártatlan rajzokkal örömet lelnek."

Azok, akik a tanár reakcióját helyeselték, olyan megjegyzéseket tettek, mint: "Én tudni akarnám, még ha téves riasztás is... jobb félni, mint megijedni" és "A tanár jól tett. Ezek a beavatkozások életeket mentettek. Komolyan."

Mit gondolsz erről?

2024-05-23 20:45:02 - Mindenegyben Blog