x

Koronavírus - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Kutya
A rettenthetetlen csivava megküzd a dán doggal (persze inkább csak szeretne) - íme a fergeteges videó
Mindenegyben Blog - 2019. április 28. (vasárnap), 16:09

A rettenthetetlen csivava megküzd a dán doggal (persze inkább csak szeretne) - íme a fergeteges videó

Hirdetés
Hirdetés
2019 ápr 28

Szinte mindenki élvezettel hallgatja azokat a történeteket, ahol Dávid áll ki Góliát ellen. A többség a kisebbnek, gyengébbnek szurkol a nagyobb és erősebb ellenében.

Az esélytelenebbet általában sokan bíztatják.

Van valami a kiskutyákban, ami leveszi az embert a lábáról

Lilly aprócska csivava. Bár még csak 12 hetes, sokkal nagyobbra már nem fog megnőni, mint amekkora most. A pöttöm kölyök heves vérmérsékletével pótolja azt, ami testméretben hibádzik. Nagy zajt csinál, és elhiszi, hogy ő most harcol.

Mit művelt ez a csivava

A minap Lilly bőszen megugatta Vegát, a méretes dán dogot. Vega nem egy energikus eb - kényelmesen heverészett a fűben egy manitobai parkban. Lilly odaszaladt hozzá, hogy kutyaviadalt kezdeményezzen vele.

És mit csinált a dán dog

Vega csak lazítani szeretett volna. Mancsát - amely akkora volt, mint Lilly feje - odanyújtotta, hogy jelezze, észrevette a kiskutyát. Ám Lilly ezt úgy értelmezte, hogy a nagyobbik kutya felvette az eléje dobott kesztyűt. Két lábra ágaskodott, de rögtön fel is borult. Visszanyerte egyensúlyát, nekirontott Vegának, aztán cigánykerekezett néhányat a járdán.

Hirdetés

Vega felállt, hogy megbizonyosodjon róla, Lillynek nem esett baja. Ezt Lilly támadó fellépésként érzékelte, és újból rohamra indult.

Hogyan reagáltak a kutyagazdik

A kutyák gazdái viccesnek találták a jelenetet. Lilly kezdte a csatározást, nem Vega - a dán dog bebizonyította, hogy jó kutya és tud viselkedni. A jól szórakozó gazdik videóra vették az ebek bohóckodását.

Az internet népe felkapja a videót

Hirdetés

Mindenki szereti a jópofa kutyás videókat, és ez a konkrét felvétel olyan népszerű, hogy már több mint 3,5 millió megtekintésnél jár a YouTube-on. Jól eső kikapcsolódás megnézni ezt a két kutyát és fergeteges műsorukat. A hozzászólók némelyike reméli, hogy Lilly-t a gazdája elviszi egy engedelmességi tanfolyamra, mert hosszú távon nem lesz kifizetődő nagy kutyákkal összeakasztania a bajuszát!

Te mit gondolsz?

A csivavák temperamentumos kutyák. Mi a véleményed erről a képviselőjükről, illetve a dán dog higgadtságáról? Láttál már hasonlóan kakaskodó csivavát? Írd meg, hogy mit gondolsz a két kutya között lezajlott mókás jelenetről; ezt a cikket pedig küldd tovább valakinek, akire ráférne ma egy jóízű nevetés!

Hirdetés
Megosztás a Facebookon (36)

Nézd meg a cikkhez tartozó galériát is:

Lapozási lehetőség a képek alatt, illetve a képre történő egérkattintással és balra-jobbra húzással lehetséges.

Hirdetés
Mindenegyben Blog

Kedveld Te is!

Hirdetés