MindenegybenBlog

A 8 éves kislány varjakat etetett a tanyán – aztán észreveszi, hogy azok különleges ajándékkal térnek vissza

Sokunknak tetszenek a kertünkben megjelenő madarak, de nem lehet azt mondani, hogy ez kölcsönös lenne. Ezért a 8 éves Gabi Munn nagyon szerencsés, a kertjükben lévő varjakat eteti, ők pedig egy különleges ajándékkal lepik őt meg.

A család Seattle-ben lakik, s mikor Gabi elkezdte etetni a madarakat csak azért tette, mert egyszerűen szereti őket. Később aztán kiderült, hogy az állatok annyira értékelik ezt a gesztust, hogy a legmeglepőbb módját választották annak, hogy ezt kimutassák.

crows-1

LISA MANN

A varjak apró kis kincseket hoztak a kislánynak és Gabi, aki erre egyáltalán nem számított, természetesen nagyon meglepődött.

crows-2

KATY SEWALL

Egy idő után Gabi és varjai egy különleges rutint dolgoztak ki. A kislány reggel, mielőtt iskolába ment volna, kirakta a magokat a madaraknak és mire hazajött, a varjak a helyére kis kincseket raktak.

crows-3

LISA MANN

Gabi úgy döntött elkezdi gyűjteni ezeket és rövid idő alatt rengeteg apró dolgot tudott összegyűjteni. Édesanyja segített az ajándékok rendszerezésében, voltak köztük gyöngy és üvegdarabok, gombok is.

crows-4

KATY SEWALL

A kislány kedvenc ajándéka egy szív alakú gyöngy, mely a varjak váratlan barátságát szimbolizálja.

crows-5-2

LISA MANN

Gabi és a madarak nagyon klassz rendszert dolgoztak ki és egyikük sem tervezi, hogy ennek a kapcsolatnak vége szakadjon.

crows-6-2

LISA MANN

Tudtuk, hogy a varjak okos madarak, de hogy meg is ajándékozzák Gabit jó tettéért, ez elég csodálatos!

csodalatos.co

2016-11-21 00:32:29 - Mindenegyben Blog