MindenegybenBlog

17+17 divatos rövid frizura, amelyektől évekkel fiatalabbnak látszódhatunk

17+17 divatos rövid frizura, amelyektől évekkel fiatalabbnak látszódhatunk

A mai modern világban egyre kevesebb időnk van magunkkal foglalkozni, mert kötelezettségeink szinte szétszakítanak bennünket. Bár szerencsére egyre többen tudatosan választanak rövid frizurát, mert ez áll nekik jól, és ki tudják belőle hozni a maximumot, azonban a többség még mindig azért dönt az ilyen hajforma mellet, mert nincs ideje sokat foglalkozni a hajával.

Azonban a rövid frizura is lehet modern, elegáns, vagy éppen divatos. Nem kell lemondanod arról, hogy csinos legyél, és magadra vond a férfi tekinteteket.

Néhány ötlet: a lépcsőzetes hajvágás segít abban, hogy dúsabbnak, ápoltabbnak tűnjön a hajad. A bubi frizura egy olyan klasszikus, amely sosem megy ki a divatból, az alábbiakban ebből a típusból is választottunk néhányat. A kifejezetten rövid, formázott frizura annyiból lóg ki a sorból, hogy ez sokkal gyakoribb hajvágást igényel, hogy mindig megmaradjon a formája.

A frufruval hordott rövid haj elsősorban egyenes hajból áll jól, és segít eltakarni a homlok apróbb szépséghibáit. A frufru is időről időre (értsd az átlagosnál gyakrabban) vágást igényel. Személyes kedvencünk a pixie frizura, amely segít évekkel fiatalabbnak kinéznünk: nem véletlen, hogy sok filmcsillag is ilyen frizurát hord.

               

Tetszettek a frizurák? Ne felejtsd el megosztani a cikket, hogy a barátaid is végignézhessék!

2022-09-16 09:11:28 - Mindenegyben Blog