x

Koronavírus - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Viccek
Ezt ne hagyd ki! :D :D :D Újévi köszöntő....Egy méltatlanul elfeledett költőnk sorait olvashatjátok. Ne legyetek lusták!!! Jó lesz ;)
Mindenegyben Blog - 2019. december 31. (kedd), 09:01

Ezt ne hagyd ki! :D :D :D Újévi köszöntő....Egy méltatlanul elfeledett költőnk sorait olvashatjátok. Ne legyetek lusták!!! Jó lesz ;)

Hirdetés
Hirdetés
2019 dec 31

Egy méltatlanul elfeledett költőnk sorait olvashatjátok. Ne legyetek lusták!!! Jó lesz ;)

ÚJÉVI KÖSZÖNTÕ

Hirdetés
[ ]
Elérkezett végre a várt Újesztendõ!Kívánom, hogy hozzon sok jót a jövendõ!Kövér, tiszta búzát arasson a kasza,És minden magyarnak jói álljon a- nyakkendõje!Hazánk boldoguljon, virulj magyar népem!Székesfõvárosunk épüljön ki szépen!Terjedjen az erény, vesszen, ami durvaMinden utcasarkon álljon egy-egy- hirdetési oszlop!Kopasz koponyával, görnyedõ derékkalSok vén sportman a testkultúráért él-hal.Ám, de másnap masszõr dörzsöli az inát,Így jár, aki nagyon szereti a- baracklekvárt.Megáradt a Duna, nézni is rettentõ,Elveszett száz lélek, bedõlt sok háztetõ.Még az öreg Gellért hegye is megingott,Mert Kovács kapitány olyan nagyot- füllentett.Az én kedves, drága Elemér barátomReggel sokszor sápadt s levert, amint látom.Kérdem tõle múltkor: mért vagy oly aszott?Bágyadtan mondja, hogy egész éjjel- fájt a foga.Május van, tavasz: a szerelem hónapja,Az ébredõ vén föld új ruháját kapja.Ember is, állat is örül a tavasznak,S lenn a Duna parton a kutyák is- örülnek.Reng a búzakalász az alföldi rónán,Ott arat egy legény, arrci jön egy szép lyány.Rákacsint a legény, leteszi a kaszát,Nadrágjába nyúl, és kiveszi a- kaszakövet.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon (7)
Hirdetés
Hirdetés