Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Drámai bejelentést tett közzé Sas József:
Mindenegyben Blog - 2021. január 13. (szerda), 08:02

Drámai bejelentést tett közzé Sas József: " Beteg vagyok, de ezt üzenem nektek drága emberek:

Hirdetés
Hirdetés
2021 jan 13

 Drámai bejelentést tett közzé Sas József: " Beteg vagyok, de ezt üzenem nektek drága emberek:Emberek, Megható

Sas József nem nevezi meg betegségét, de ami már biztos hogy annyit megtudtunk, hogy pozitívan áll az állapotához, mert a következő sorokat tette közzé:  "- Nagyon sajnálatos, de ki kell tudni mondani, hogy a polgári kabarénak lassan vége van. Ennek a műfajnak magam vagyok az utolsó mohikánja, még ha itt-ott elő is vesznek egy-egy legendás jelenetet. Én bevallom, elfáradtam. "

Hirdetés
[ ]

"Nem könnyű szembesülni a betegséggel. Minden este imádkozom Istenhez, mert úgy érzem van még dolgom ezen a világon. Oly sok szomorú arcot látok, mint még soha. Szeretnék meggyógyulni, hogy mosolyt csalhassak az emberek arcára... Számomra az igazi boldogságot világ életemben az jelentette, ha megnevettethettem az embereket. A nevetés gyógyír a léleknek, épp ezért szégyellném magam, ha épp én adnám fel.  Drága emberek szeretnélek nem cserben hagyni Titeket!"

Művész úr! Gyógyuljon meg mielőbb, mert talán soha nem volt akkora szükség ebben az országban a boldogsághormon-termelő kacagásra, mint mostanság. Kérjük önöket biztassuk Sas Józsefet néhány pozitív szóval!

Íme egy válogatás a legjobb kabarákból:

................

Kapcsolódó cikkünk
Dr Horváth József szeretne segíteni megmenteni Reviczky Gábort a rákos betegségtől! Hatalmas elismerés a doktor úrnak! A cikk a hozzászólásoknál olvasható!

A Reviczky Gáborról szóló poszt alatt jelent meg, a mindnki által ismert, és szeretett Horváth József doktorúr, aki...

Elolvasom a cikket

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés