Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Állati sztorik
Egy állatorvos szemfelnyitó üzenete, ami minden gazdinak ébresztőt fúj: így viselkednek az állatok elaltatás előtt
Mindenegyben Blog - 2020. január 06. (hétfő), 10:38

Egy állatorvos szemfelnyitó üzenete, ami minden gazdinak ébresztőt fúj: így viselkednek az állatok elaltatás előtt (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2020 jan 06

Hiába tudja valaki, hogy azzal csak jót tesz kedvencének, ha az elaltatás mellett dönt, mégis, ki tud ebben a kérdésben határozottan és szívfájdalom nélkül cselekedni?

Ha mégis megszületik a végleges döntés és a gazdi elviszi az állatorvoshoz a kis kedvencet altatásra, kicsi az esélye, hogy veszi a bátorságot és benn marad vele a végsőkig. Szívesebben hagyja el a rendelőt és bízza a dolgot a szakemberekre.

Hirdetés
[ ]

Egy állatorvos azonban ezzel kapcsolatban nem tudta tovább magában tartani gondolatait és úgy döntött, hogy megosztja azokat a gazdikkal, hogy tisztában legyenek vele, ilyenkor mi is történik valójában odabenn.

Íme, az állatorvos üzenete:

“Szinte elkerülhetetlen (az esetek legnagyobb részében), hogy egy kisállat ne a gazdája előtt hunyjon el. Ha úgy döntötök, hogy egy fájdalommentes módszert vesztek igénybe az állatorvosi rendelőben, hogy véget vethessetek kedvenceitek szenvedésének, szeretném, ha mind tisztában lennétek valamivel.

Ti voltatok ÉLETÜK KÖZÉPPONTJA!!! Ők talán csak kis szerepet kaptak a tiétekben, de mindaz, amit ők családnak tartottak, ti voltatok. Ez egy rettenetes döntés, ezzel nem vitatkozom és elsöprő, hogy mi emberek visszük ezt véghez, azonban könyörögve kérlek titeket, NE HAGYJÁTOK MAGUKRA ŐKET.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés