Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Impresszum

A TARTALOM HASZNÁLATÁRA VONATKOZÓ FELTÉTELEK ÉS KIKÖTÉSEK

A Honlap teljes tartalmat szerzői jog, nemzetközi egyezmények és minden vonatkozó nemzeti jogszabály védi. A Honlap tartalma a https://www.minden-egyben.com/, vagy az üzemeltető társaság részére a tartalom használatára jogot adó más jogalanyok szellemi tulajdonát képezi.

A felhasználó jogosult a Honlapot olvasni, arról nyomtatással, adathordozóra történő letöltéssel másolatot készíteni kizárólag személyes jellegű, magán és nem kereskedelmi célra.

A https://www.minden-egyben.com/ oldalai teljes egészében, a reklámokkal, hirdetésekkel együtt szerzői jogvédelem alatt állnak, azokból bármely részt kivágni, a megcsonkított részt pedig nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni tilos. Tilos továbbá a kiadó előzetes írásbeli engedélye nélkül a lap tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével nyilvánossághoz újraközvetíteni, még változatlan formában is.

A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A https://www.minden-egyben.com/ weboldalt üzemeltető követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.


Felelősség kizárás

Az oldalon megjelent hirdetések tartalmáért a Üzemeltető nem vállal felelősséget. Az elhelyezett hirdetések nem tükrözik a Üzemeltető véleményét.

A Weboldalak tartalma kizárólag tájékoztató jellegű. A tartalom pontosságának, teljességének esetleges hiányából eredő közvetlen vagy közvetett károkért a Üzemeltető nem vállal felelősséget.

Az átvett tartalmak hitelességért, igazságtartalmáért a szerkesztőség nem vállal felelősséget.

A Weboldal harmadik személyek által üzemeltetett weboldalakra mutató linkeket is tartalmaz. Amennyiben a Üzemeltető tudomást szerez arról, hogy az általa linkelt oldal vagy a linkelés más személyek jogait vagy a hatályos jogszabályokat sérti, a linket haladéktalanul eltávolítja a Weboldalról. Ezen felül a Üzemeltető az általa használt linkek illetve az általuk lehívható weboldalak tartalmáért semmilyen felelősséget vállal.

A védjeggyel ellátott: "mindenegyben.com © Minden jog fenntartva" vagy "www.minden-egyben.com © Minden jog fenntartva" vagy "minden-egyben.com © Minden jog fenntartva" cikkeink másodközlése

Másodközlés írásbeli engedélyével és külön díjazás ellenében lehetséges.

Hirdetés