Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Állati sztorik
Ez a kutya egyedül buszozik minden nap, hogy a helyi parkban játszhasson -videó
Mindenegyben Blog - 2020. február 01. (szombat), 08:31

Ez a kutya egyedül buszozik minden nap, hogy a helyi parkban játszhasson -videó

Hirdetés
Hirdetés
2020 feb 01

Eclipse egy imádnivaló fekete labrador-masztiff keverék kutya, akinek egyik kedvenc elfoglaltsága a játék a lakhelyéhez közeli parkban. A park eléréséhez azonban buszozni kell, ám Eclipse-nek ez nem okoz gondot: emberi segítség nélkül, teljesen egyedül buszozik minden nap a parkba és vissza!

Szinte hihetetlen, de a kutyus minden nap kisétál a seattle-i otthonához közeli buszmegállóba, felpattan a járműre, a megfelelő megállónál pedig leszáll, hogy találkozhasson és játszhasson négylábú barátaival. Pár órával később pedig elindul haza, hiszen tudja, mire megérkezik, várja a vacsorája. Eclipse is betartja a szabályokat, jeggyel utazik, ami a nyakörvéhez van rögzítve.

A kutya nem mindig utazott gazdája nélkül. Egy nap azonban, amikor már rendkívül izgatott volt, és hamar indulni akart, képtelen volt megvárni, amíg Jeff, a gazdája elszívja a cigarettáját, ezért úgy döntött, egyedül indul útnak. Így derült ki, hogy Jeff kutyája nem csak gyönyörű, hanem rendkívül okos is, így nincs is szüksége a gazdájára, ha játszani támad kedve a parkban. A buszvezető felismerte Eclipse-t, és a biztonság kedvéért rajta tartotta a szemét első önálló útja során.

Miután a kutya már túl volt néhány úton a gazdája nélkül, Jeff rájött, tulajdonképp nincs is szükség rá, ezért azóta is hagyja, hogy Eclipse játszani induljon, amikor kedve tartja. Minden reggel egy buszjegyet tűz a nyakörvéhez, és nyugodt szívvel engedi útnak, mert mint mondta, biztos benne, hogy legkésőbb vacsorára hazaér. A buszjáratot rendszeresen használók már felismerik Eclipse-t, aki nem meglepő módon mindenki arcára mosolyt csal.

A különleges történetről beszámoló Facebook posztot már több, mint 300 ezer ember osztotta meg. Ez már majdnem akkora eredmény, mint az, ha egy kutya egyedül közlekedik a városban.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon

Nézd meg a cikkhez tartozó galériát is:

Lapozási lehetőség a képek alatt, illetve a képre történő egérkattintással és balra-jobbra húzással lehetséges.

Hirdetés
Hirdetés