x

Koronavírus - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Asztrológiai jellemrajzok
Ennek a 4 csillagjegynek hoz pénzt és szerelmet az elkövetkező ciklus, te köztük vagy?
Mindenegyben Blog - 2017. augusztus 11. (péntek), 21:18

Ennek a 4 csillagjegynek hoz pénzt és szerelmet az elkövetkező ciklus, te köztük vagy?

Hirdetés
Hirdetés
2017 aug 11

Ennek a 4 csillagjegynek hoz pénzt és szerelmet az elkövetkező ciklus, te köztük vagy?

 

Hirdetés
[ ]

Kezdődik az új Vénusz-kör, ahogyan a többi bolygó, a Vénusz is rendelkezik különböző körökkel, amelyet a Naphoz viszonyított tartózkódási helye határoz meg. Például egy holdciklus 29 napból áll, egy Vénusz-ciklus  viszont 18 hónapig tart, a teljes ciklus viszont 8 évig.

 

8 évvel korábban, 2009 márciusában a Vénusz 7 fokos együttállásba került a Nappal, pontosan a Kos jegyében. Ebben az esetben a Vénusz a Nap körül egy 5 levelű rózsaalakot ír le, így úgy néznek ki innen a Földről, mintha a bolygó és a Nap csókolózna. Ez pedig felerősíti a szeretet, a szerelem és a szépség energiáit.

Az új Vénusz-ciklus egy új szerelem kezdetét jelenti

A ciklus a Kos jegyéből indul ki, így 2017 a szerelem éve lesz, főleg a Kosok, a Rákok, a Mérlegek és Bakok számára. Akik a felsorolt csillagjegyek valamelyikéhez tartoznak, romantikára, meghittségre, szerelemre, szépségre, anyagi javakra számíthatnak ebben az esztendőben.

A Kos csillagjegy a határtalan lehetőségek jelképe, így igyekezzünk megélni minden pillanatot az életben, vegyünk részt maximálisan minden kalandban.

A Vénusz első ciklusa az ártatlanságot, szívünk tisztaságát jelképezi, és arra ösztönöz, hogy hagyjuk magunk mögött a múlt sérelmeit, és kezdjünk új életet a következő 8 évre tekintve.

 

Hirdetés

Az astrobutterfly.com szerint az év legnagyobb asztrológiai eseménye lesz az idei Vénusz-ciklus kezdete. A következő 3 hétben a Vénusz befejezi a retrográd mozgást, és megkezdi az előre történő haladást, így mi is tekintsünk előre, és kezdjünk el konkrétan azon dolgozni, ami igazán érdekel bennünket.

Április 15-től életünk olyan irányt vehet, amire mindig is vágytunk, a Vénusz ebben fog támogatni, bátorítani minket, különösen a Bikák és a Mérlegek fognak jól járni, így nekik érdemes kihasználniuk ezt az időszakot.

Az új 8 éves ciklus témája a szerelem, a szenvedély lesz, és minden olyan dolog, ami örömet és boldogságot okoz számunkra. Remek alkalom, hogy felfedezzük önmagunkat, előhozzuk lelkünk mélyéről az igazi énünket, és meghalljuk a szívünk szavát. Minden amire vágyunk, most megvalósulhat, formát önthet. Használjuk ki a Vénusz által sugárzott energiákat!

filantropikum.com

Hirdetés
Megosztás a Facebookon (130)
Hirdetés
Hirdetés