x

Orosz-ukrán háború - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Egyéb videók
2022-év legszebb videója! Ezt látnod kell! Az újszülött ikrek nem veszik észre, hogy megszülettek, és nem hajlandók abbahagyni az ölelkezést, ahogy az anyaméhben is tették
Mindenegyben Blog - 2022. április 23. (szombat), 11:51

2022-év legszebb videója! Ezt látnod kell! Az újszülött ikrek nem veszik észre, hogy megszülettek, és nem hajlandók abbahagyni az ölelkezést, ahogy az anyaméhben is tették (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 ápr 23

Hihetetlen dolog lehet ikreket szülni, ha van valaki, aki mindig ott van melletted az életed kezdetétől fogva, egy olyan kötelék, ami egy életen át tart.

Egy hihetetlen videó megmutatja, hogy ez a kötelék milyen mély, és már a születés előtt elkezdődik: két újszülött ikerfiú nem volt hajlandó abbahagyni az összebújást, csakúgy mint az anyaméhben!

A YouTube-on közel 50 milliószor megtekintett videón a két hónaposnál fiatalabb csecsemők fürdetésben részesülnek, és folyamatosan átölelik egymást, kis karjaikkal és lábaikkal egymás köré tekerednek.

Az ikrek különleges babafürdetőt kapnak, amelyet Sonia Rochel, a franciaországi Párizsban élő kismama és nagymama fejlesztett ki.

A technikát két hónaposnál fiatalabb csecsemők számára tervezték, mivel az anyaméhben való tartózkodás érzését hivatott megismételni.

Ez megmagyarázhatja, hogy az ikrek miért olyan bújósak egymással – olyan közel akarnak lenni egymáshoz, mint születésük előtt.

Nézd meg az alábbi videót:

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon (0)
Hirdetés
Hirdetés