x

Orosz-ukrán háború - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Csillagjegyek jellemzői
A 4 legszerencsésebb csillagjegy az asztrológus szerint! Te is közéjük tartozol?
Mindenegyben Blog - 2017. szeptember 21. (csütörtök), 06:08

A 4 legszerencsésebb csillagjegy az asztrológus szerint! Te is közéjük tartozol?

Hirdetés
Hirdetés
2017 szept 21

Vannak olyan emberek, akiknek minden téren szerencséjük van életük során, szinte rájuk mosolyog a szerencse anélkül, hogy bármit is tennének. Ma a négy legszerencsésebb csillagjegy szülötteit mutatjuk be nektek, róluk tényleg elmondhatjuk, hogy szerencsés csillagzat alatt születtek.

Szűz

Ők minden téren szerencsések, de legfőképpen a pénzügyekben, ezért az életük nagyon rendezett és semmi különleges dolgot nem kell tenniük érte. Nagyon jó érzékük van az üzlethez, az intuíciójuknak köszönhetően mindig észreveszik a jó lehetőségeket. Ha fiatalkorukban nagyon nyüzsgő életet élnek, akkor 35 éves koruk után lassan nyugodtabb tempóra váltanak és kiegyensúlyozottabb lesz az életük.

Hirdetés
[ ]

Skorpió

E jegy szülöttei nem nyernek a lottón, mert nem lottóznak, de ha lottóznának, nagy eséllyel nyernének. Amikor nincs pénzük, biztosan találnak valamelyik kabátzsebben egy kis rejtett tartalékot. Nem hiányzik semmijük, ha nem is tesznek érte sok mindent, akkor is elérik azokat a dolgokat, amire igazán vágynak. Nagyon intuitívak, ezért észreveszik a csodás dolgokat.

Oroszlán

E jegy szülöttei tisztában vannak azzal a ténnyel, hogy szerencsés csillagzat alatt születtek, ők biztosak abban, hogy mindent amijük van, azt a saját erejüknek köszönhetik. Bármilyen helyzetben elboldogulnak és mindig ők a győztesek. A szerelmi életükben is szerencsések, megtalálják azt a partnert, aki tökéletesen illik hozzájuk! Ezért kiegyensúlyozott, boldog és gazdag életük van.

Nyilas

E jegy szülöttei biztosak benne, hogy van egy őrangyaluk és fentről kapják a segítséget. Izgalmakkal teli életük van. Bárhogy is alakulnak a dolgaik, ők tudják és érzik, hogy fentről vigyáznak rájuk. Mindig megérzik, melyik a tökéletes pillanat amikor cselekedniük kell. Nem sokat törődnek a pénzügyeikkel, de valahogy mégis sikereket érnek el. A szerelmi életükben mindig sikerül a megfelelő partnert kiválasztaniuk.

Mit főzzek holnap? Recept ötletek tőletek »»»

Hirdetés
Megosztás a Facebookon (195)

Nézd meg a cikkhez tartozó galériát is:

Lapozási lehetőség a képek alatt, illetve a képre történő egérkattintással és balra-jobbra húzással lehetséges.

Hirdetés
Hirdetés