x

Koronavírus - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Életmód - egészség
Gyógyíthatatlannak mondott bőrbajokat kezel az aloe vera: ekcéma, pikkelysömör, allergia
Mindenegyben Blog - 2019. október 15. (kedd), 09:44

Gyógyíthatatlannak mondott bőrbajokat kezel az aloe vera: ekcéma, pikkelysömör, allergia

Hirdetés
Hirdetés
2019 okt 15

Az Aloe Vera már a tudósok által is elismerten segít az égések és a különféle bőrbetegségek kezelésében, beleértve a pikkelysömört és az ekcémát is. Az Aloe Vera igen kíméletesen szünteti meg a bőrbajok tüneteit, ráadásul ez egy teljesen természetes mód is, amivel el lehet kerülni a szteroidos gyógykezelést. Az Aloe Verának nincsenek mellékhatásai, mint a vegyi anyagokat tartalmazó krémeknek, főként a szteroidnak.

Belsőleg:

Hirdetés
[ ]

Az egyik módszer, hogy az Aloe Verával kezeljük a bőrt, az Aloe Vera levének fogyasztása. Ezekből a gélekból néhány centilitert elegendő hozzáadni a kedvenc italunkhoz, vagy ha eléggé bátrak vagyunk, akkor hígítatlanul is fogyaszthatjuk. Az loe Vera gél fogyasztása a bőrt belülről kifelé fogja meggyógyítani. Persze fontos tisztában lenni azzal, hogy az Aloe Verát nem lehet használni ilyen formában, ha emésztőrendszeri betegségekben szenvedünk, illetve, ha bizonyos gyógyszereket kell szednünk, éppen ezért fontos, hogy mindig konzultáljunk orvosunkkal, mielőtt el kezdenénk szedni ezt a terméket.

Külsőleg:

Ha nem szereted Aloe Vera ízét, akkor érdemes megpróbálni külsőleg alkalmazni. A bőrön jelentkező betegségeken a foltokba kell ilyenkor bemasszírozni az Aloe gélt. Az Aloe Vera gélt ezeken  felületeken közvetlenül is lehet alkalmazni, általában naponta kétszer. Ezenfelül érdemes e gél mellett valamilyen hatékony hidratáló krémet is használni.

Hogyan működik az Aloe Vera?

Hirdetés

Az Aloe Vera azon dolgozik, hogy a betegségeket a lehető leggyorsabban megszüntesse a bőrön. Az Aloe Vera egyrészt hidratálja a bőrt, ami segít megelőzni a száraz foltok megjelenését. Ezenfelül ez a növény enyhíti a bőrpírt, megszünteti a száraz foltokat.

fotó:Fehér Aloe Vera!

Hirdetés
Megosztás a Facebookon (76)
Hirdetés
Hirdetés