Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Ezoterika - a világ rejtett oldala
2019. A teremtések és a gyarapodás éve
Mindenegyben Blog - 2019. február 22. (péntek), 10:28

2019. A teremtések és a gyarapodás éve (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2019 feb 22

2019. A teremtések és a gyarapodás éve

A 2019-es év különösen szerencsés lesz az olyan állatövi jegyeknek, amiknek eleme a víz, tehát a Ráknak, a Skorpiónak, és a Halak számára. Szintén Fortuna kegyeltjei lesznek a Bika, az Oroszlán és a Vízöntő. A mennyei mindenható gyakorlatában ezen esztendő a kívánságok, vágyak teljesítésről fog szólni, beleértve a leghőbb vágyakat is. És 2019-ben mintha maga az Univerzum is ezen fáradozna. Az említett állatövi jegyek hordozói számára a 2019-es év körülményei úgy alakulnak majd, hogy abban lesznek sikeresek, amiben csak akarnak, de pihenniük, lankadniuk nem szabad, hiszen Fortuna is az erőseket és a kitartóakat jutalmazza.

Hogy mit tartogat mindannyiunknak a 2019-es esztendő, azt megmutatják a csillagok!

Horoszkóp a 2019-es esztendőre: KOS (március 21.–április 20.)

A Tűz elemének birtokosai számára ez az év igencsak szerencsésnek mutatkozik, hiszen az egész 2019-es esztendő jótékony hatással lesz rájuk. Februárban, a disznó évének kezdetekor el kell felejteni a szórakozást, a Kosok jobban teszik, ha ehelyett örömmel nekilátnak valami új tevékenységnek. Megeshet, hogy nem minden megy majd simán, de a disznó évének eseményei fényesek, érdekesek és a Kosok életének bizonyos területein ígéretesek lesznek. Noha nehézségek merülhetnek fel, a Kos kezelni tudja ezeket a nehézségeket, valamint támogatást kap a családjától és a barátoktól is.

Az év első fele a Kos számára fordulópont lesz: sorsfordító találkozások, fontos emberek és döntések, előrelépés a munkahelyen, sőt, akár lakóhelyváltozás is lehetséges. Mindez a 2019. február-július közötti időszakában lehetséges. A Kos jegyében született lányok elbűvölőek lesznek, tele erővel és energiával.

2019. február és március között a Kos átgondolja a környezetében megforduló emberekkel való kapcsolatát, ezáltal javítva a saját életminőségét. Ebben az időben jobb lemondani a rövid távú románcokról és a kalandos kapcsolatokról. Amennyiben nem szerepel az ő vagy társa terve között a Mendelssohn nászindulójára idő előtt menetelni, rendkívül fontos, hogy óvatos legyen.

Ha 2019 május-júniusában a Kos saját vállalkozásba fogna, nem szabad, hogy habozzon egy másodpercig sem, vágjon bele, mielőtt mások is felébrednek. A szerencse az ő oldalán fog állni, érdemes kihasználni a kedvező pillanatot!

Hirdetés

A disznó évének második fele a Kos számára igencsak tartalmasnak ígérkezik, érdemes megragadni a lehető legtöbb alkalmat, és nem leszalasztani a rég várt lehetőségeket. Ez a rámenősség lesz a siker kulcsa!

Horoszkóp a 2019-es esztendőre: BIKA (április 21.–május 21.)

Hirdetés

Tekintettel arra, hogy a teljes 2019-es év eleme a Föld, a Bika számára kívánságai teljesítéséhez annyi lehetőség adódik, amennyit csak nem szégyell. Ami a szakmáját illeti, előnyhöz jut, csakúgy, mint az üzleti élet területén. Ami a tétlenséget illeti, 2019-ben még a lustasága is saját előnyére válik.

A 2019-es horoszkóp a Bika számára szerencsét és sikert jósol, de nem csak az új vállalkozásokkal kapcsolatban, hanem a már elkezdett, hosszú távú projektekben is biztosítja, hogy meglegyen a motivációja, és újra és újra megújult erővel lásson neki a feladatának. Az ötletek szó szerint naponta találják meg, a Bikák végre képesek lesznek időben megvalósítani a gondolataikat, és átültetni a fejükben lévő célokat a valóságba. Bár sok terv születik majd, nem mindegyik számára adatik meg, hogy megvalósuljon az eredetileg tervezett formában, de ezúttal az a helyzet, hogy a csillagok azt mutatják, hogy minden jobb lesz, mint ahogy azt a Bika elképzelte.

A 2019-es év tavaszának végére, nyarának elejére sok Bika szülővé válik. A gondjaik folyton folyvást nőnek, az érzéseik túltengnek bennük. A Bikák számára a 2019-es év horoszkópja azt tanácsolja, hogy komolyan álljanak a dolgokhoz, bátran vegyék az irányt az anyakönyvi hivatal felé, még akkor is, ha előtte esetleg kétségeik merültek volna fel. Egy biztos: 2019-ben nagyon sok szerelmes Bika lesz a házasságkötő teremben. Mintha minden és mindenki összebeszélt volna, hogy a disznó évében házasságra kell lépni. És végre valahára itt az ideje, hogy a gyanakvást figyelmen kívül hagyva átadják magukat az érzelmeiknek, bár a racionalitásról egy pillanatra sem szabad megfeledkezniük. Nos, erről van szó, amivel a Bikák maguk is tisztában vannak, tudniillik, hogy nem csak pénzt keresünk és elköltjük, hanem félre is teszünk belőle.

Már 2019 novemberére a Bika megtakaríthat egy tisztességes összeget, amelyből különösebb probléma nélkül vásárolhat egy autót, egy házat, de akár még egy privát repülőgépet is. Télen a 2019-es horoszkóp szerint a Bikát egy nem túl hosszú, de annál érdekesebb kiküldetés várja egy másik városba, esetleg egy másik országba.

Az asztrológus tanácsára és előrejelzése 2019-re: amennyiben egy Bika magányos, akkor ebben az esztendőben megtalálja a párját, ha viszont már régóta megtalálta és ezzel az emberrel hosszú kapcsolatban áll, akkor itt az ideje, hogy komolyan elgondolkodjon a családalapításon. A már családos Bika számíthat arra, hogy ebben az évben egy újabb jövevénnyel gazdagodik a családja. A 2019-es év a Bika számára a lehetőségek és a szabad akarat éve lesz.

Horoszkóp a 2019-es esztendőre: IKREK (május 22.–június 21.)

A 2019-es év az Ikreket könnyű jellemük okán jutalmazza. Az Ikrek csillagjegy helyzete a 2019-es a Levegő jegyű hármas közül (Ikrek, Mérleg, Vízöntő) olyan lesz, hogy a Nyilassal, a Halakkal és a Szűzzel úgynevezett mutábilis keresztet hoz létre. A mutábilis jelentése mozgó, hajlékony, változtatható. A 2019-es év semmiben sem cáfol rá az Ikrek jellemére. A sors bármely csapása ellenére az Ikrek nem vesztik el az önbizalmukat. Sőt, ahogy mondani szokták, ekkor érzi csak magát nyeregben. Amennyiben valami nem úgy történik, egyszerűen kikerüli az eléje gördített akadályokat és megy tovább.

2019 februárjáig az Ikrek számára nem alakul minden túl könnyen, mert bár a disznó évében az Ikreket a szerelemben boldogság, az üzleti életben, sőt még a pénzügyeiben is siker várja, de ezt csak azok kapják meg, akik szorgalmasak, tudatosak és felelősségteljesek. Azonban aggodalomra semmi ok, tavasszal minden előző évi problémát rendezni fognak, és új terveket kezdhetnek el szövögetni.

2019 márciusában és áprilisában az Ikrek érdekes és csábító ajánlatokat várhatnak, az életük felpezsdül, mind a munkahelyen, mind otthon. Az Ikrek késztetést fognak érezni arra, hogy kreatívak legyenek, ami teljesen érthető is, hiszen a disznó évében a kreatív emberek a sors kegyeltjei, az Ikreket ezenkívül az uralkodó bolygójuk, azaz a Merkúr is segíteni fogja.

A 2019-es nyár jó és szórakoztató lesz. Júliusban az Ikrek végre learathatják tevékenységük első gyümölcseit, sőt, egy kicsit lazíthatnak, és egy rövid ideig pihenhetnek is. Egyébként nagy a valószínűsége annak, hogy nyaralásakor az Ikrek olyan emberekkel találkoznak, akik partnereivé válhatnak, vagy hasznosak lehetnek a vállalkozásuk számára. Az egyedülálló Ikreket elképzelhetetlenül szédítő románcok várják, amiből minden valószínűség szerint semmi komoly dolog nem lesz. És igen, az Ikreknek ideje felhagyni az extrém sportokkal, nagy az esélye, hogy súlyos sérüléseket szereznek!

Ősszel a disznó éve tartogat még meglepetést az Ikrek számára: egészen pontosan utazást egzotikus országokba, melyek már csak rájuk várnak. Egy szó, mint száz, az Ikrek igazán jó évnek nézhetnek elébe!

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés