x

Orosz-ukrán háború - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Ezoterika - a világ rejtett oldala
3 csillagjegy, akiknek a szenvedés meg van írva a sorsában
Mindenegyben Blog - 2021. október 25. (hétfő), 08:55

3 csillagjegy, akiknek a szenvedés meg van írva a sorsában

Hirdetés
Hirdetés
2021 okt 25

Semmi sem véletlen!

A nők életében egyáltalán nem ritka a szenvedésre való hajlam, sokuknak már-már lételeme a letargikus hangulat. Az önsajnálatra, a tragédiák érzékelésére, a szenvedésre való hajlam az egész életet megkeserítheti, ezért, ha felismerjük a problémát, idejében szabaduljunk meg tőle.

Hirdetés
[ ]

Léteznek ma már olyan technikák, amelyek segítségével sokkal kiegyensúlyozottabb lehet az életünk, és az örökös szorongástól is könnyebben meg lehet szabadulni.

Vízöntő-Legnagyobb félelme az, hogy megsebzik a szívét, megcsalják, kihasználják, elhagyják. Ennél nagyobb fájdalmat nem tud elképzelni az életben, de ettől minden percben retteg.

Nem szeret kockáztatni, éppen ezért mindig csak biztonsági játékosként vesz részt az életben. Egy Vízöntőhöz nagyon nehezen lehet közel férkőzni, ha mégis sikerül, nagyon szerencsés embernek mondhatod magad.

Szűz-Fejlett elemző készséggel rendelkezik, mindent szeret előre megtervezni, nem hagyja, hogy a dolgokat a Sors irányítsa. Retteg attól, hogy mások mit gondolnak róla, és állandó megfelelési kényszerben él.

Még ha elsőre úgy is tűnik, hogy egy nyitott személyiség, valójában nehezen nyitja meg a szívét bárkinek, egy bizonyos ponton túl nem enged közel magához. Barátságosnak tűnik, de valójában ezt csak arra használja fel, hogy jobban be tudjon illeszkedni bizonyos társasági körökbe.

Nyilas-Azt gondolja, hogy mindenki csak azért barátkozik vele, hogy nyereséget húzzon, éppen ezért magas falakat épít fel maga köré. Attól retteg, hogy a legjobb barátai ki fogják használni, és elárulják, ezért csak nagyon kevés igazán mély érzést árul el önmagával kapcsolatosan.

A nehéz pillanatokban sem hajlandó közel engedni a segítő szándékú embereket. Érzelmileg nagyon elszigetelődik, megpróbál egyik világ-, vagy politikai nézethez, valláshoz sem nagyon kötődni.

tudasfaja.com

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés